я просто сказала свою думку. один твір має мати одного автора. для ясності і щоб уникнути непорозумінь. чи я неправа?
30.01.2012 20:53 Микола Щасливий => Оля Стасюк
На рахунок вкрадуть, то скажу так. Зараз в бібліотеці важко знайти книжку, яку не відсканували і не виклали в Інтернет. Така структура сайтобудування, довго пояснювати, але це правда, усі тексти вже в Інтернеті. Тобто, паперовий варіант не робить твір недоторканим, а доказувати, що то твоє, можна довго і судами, а толку добитися великого не вдасться. Тому краще викласти твір власноруч в Інтернеті і це першоджерело буде найкращим доказом та захистом. Наприклад, на нашому порталі біля кожного твору стоять копірайти автора, і це вже є захист. Паперове видання це не краще і не гірше, але з паперу можуть і будуть точно сканувати та виставляти без копірайту.
........ Псевдоніми в мене схожі - Оля, Оля14 і знову Оля... Хоча таких, знаю, багато. Щодо віршів... Колись скажу, пізніше, певне... Недавно в фейсбук потрапила... Мама теж сварить, що вірші виставляю. Може, найвно, але меніне жаль, коли вкрадуть. Я ще напишу, а буде на їх совісті... Хоча це справді корисно. Недавно були проблеми з комп"ютером, всі мої папки з творами стерлись. Лише завдяки порталу вдасться відновити усе.... Бо тут усі послідовно твори...
30.01.2012 14:55 Сашко Новік
30.01.2012 14:54 Сашко Новік
не соната, та думаю потягне
30.01.2012 11:50 Сашко Новік
я не в темі. у кого два імені, як не секрет?
30.01.2012 01:11 Тетяна Белімова
Колись Іван Франко взивав до Молодомузівців, які прагли "штуки заради штуки": "Літератуа - то не перина, то робітниця на ниві людського поступу!". Ох, ця одвічна боротьба просвітництва й красивої безідейності...
тут не стільки переживання, стільки намір дати добру пораду. не варто, щоб один і той же вірш був на різних сайтах під різними псевдонімами. життя непередбачуване. може, колись захочеться дійсно щось видати друком. докажи потім, що то саме твої вірші... ну і все інше сказане теж має сенс з точки зору залишків мого здорового глузду.