16.09.2009 10:06
для всіх
1951
    
  - | -  
 © Мар Мишка

«Червона рута» – ювілейний україномовний фестиваль. 16 – 20 вересня

Цього року відбудеться ювілейний одинадцятий фестиваль «Червона Рута 2009», і проходитиме саме у Чернівцях, де і відбувався першого разу. Відбірковий тур «Червоної рути» проходив в суботу, 7 червня, в Харкові.

Фестиваль «Червона рута» був названий однойменною славетною піснею Червона Рута композитора Володимира Івасюка, яку він написав ще будучи студентом.

Фестиваль «Червона рута» проходить кожного другого року. У рамках фестивалю: твори сучасної молодіжної музики, творчі вечори, виставка-ярмарок, перегляд українських документальних фільмів, виставка кобзарського цеху, художні виставки, переможців всіх років проведення фестивалю, а також відкриття меморіальної дошки Володимира Івасюка на честь 40-річчя написання пісні Червона рута. Кожен бажаючий зможе потрапити на всі культурні заходи фестивалю, вхід буде безкоштовним.

Організаторами фестивалю «Червона рута-2009» в Чернівцях є: Міністерство культури та туризму України, Чернівецька обласна державна адміністрація, Чернівецька міська рада, Державна телекомпанія України, Дирекція фестивалю «Червона рута».

Оригінальний текст пісні Червона рута

Оригінальний текст пісні Червона рута

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 16.09.2009 19:39  Оксана Білова 

Дякую. )))

 16.09.2009 15:08  Суворий => Оксана Білова 

Новину в інтернеті про твою перемогу бачили, здивувались і пораділи...

 16.09.2009 13:56  Оксана Білова 

А я в 2008 році виступала на фестивалі "Червона Рута". Була переможцем Рівненського відбірного туру. А у Києві просто учасницею, оскільки виступала в номінації "акустична музика", у якому беруть участь і групи. Як же можна з ними конкурувати?! )))
Чудовий фестиваль! Багато гарних вражень!
Бажаю творчого натхнення всім учасникам! І всім-всім-всім!