01.02.2013 01:30
лише 18+
208
    
  10 | 10  
 © Сашко Новік

Видобуток

Отже, сьогодні ми займемось видобутком корисної копалини Оселедця відкритим (кар`єрним) способом. Геологічне дослідження (свердловини) показали наявність потрібної нам копалини. Для видобутку треба загнати в забій екскаватор з робочим органом "зворотня лопата" (ложка, широкою частиною до себе), що слугує для копання грунту нижче стоянки екскаватора, з ємністю ковша 25см2 (столова ложка). В залежності від форми літосферної плити (тарілки) на Оселедець можна натрапити не одразу, але з огляду на продуктивність ведучої машини (Їдок) можу вас запевнити, що це явище скороминуче. Тепер проведемо аналіз результатів геологічного дослідження. Першим шаром в розрізі є родючий грунт тертого вареного буряка з включенням такого ж яєчного жовтка, та насиченням грунтовим майонезом. Далі йде морква, що слугує майонезоупором. Наступний шар - це картопля крупної середньої фракції, магматичного походження, насиченою майонезом артезіанського залягання. Передостаннім шаром є цибуля, порода зі специфічними сльозогінними властивостями і в певних випадках її розроблення проходить з труднощами. І ось ми дістались до цілі нашого видобутку. Це - Оселедець. Після видобутку оселедець подрібнюється до потрібної фракції і по конвеєру-стравоходу подається у шлунок. Для підвищення продуктивності провідної машини під час видобутку рекомендовано заправлятися розчином спирту ректифікованого "Люкс" з октановим числом не менше сорока градусів))) Смачного!

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 31.01.2018 06:52  Каранда Галина => © 

 05.02.2013 00:19  Марієчка Коваль 

о... Супер, Саш... хоча болюча тема. Хм) не вистачає вибухівки, щоб все перемішалося на посудині, а їдоки порозбігалися. Більше тобі буде))). Мої запізнілі вітаннячка)

 02.02.2013 02:12  Деркач Олександр => © 

Нарешті числа з градусами))) круто подано..шубу не дуже, із-за буряка, але я не вередливий і не довго думаючи усе перемішую перед подачею у стравохід..

 01.02.2013 17:00  Наталя Данилюк => © 

{#}А Ви - дотепник!Дуже цікаво подали тему видобування оселедцю з-під шуби!Аж апетит собі нагуляла, поки читала!

 01.02.2013 12:50  Володимир Пірнач => © 

Крутий текст.
Ще таими видобутками не займався.. Вихідні на підході.. треба провести репетицію))
Плюсую.

 31.01.2013 23:19  Тетяна Белімова => © 

Потекла слина............ Я ж після шостої не їм!!! Ну як тут язика стримати й не сказати нехороше слово ***?
А ще... Робочий орган?! Вразило! Прочитала ще раз! Робочий орган. Цікаво!!!
Які ще аперитиви пропонуються до корисних копалин? Бо я таке не вживаю, на жаль...
Смішно було!!! дуже!!!

 31.01.2013 22:48  Каранда Галина => © 

ух - ти! Шуба!) Клас!)))))))))