20.05.2010 23:07
для всіх
3471
    
  - | -  
 © Микола Щасливий

XI конкурс «Вірш про травень». Результати конкурсу «Вірш про квітень»

з рубрики / циклу «Конкурс - Місяць року»

Ще раз усіх вітаємо із закінченням конкурсу „Вірш про квітень”. Як багато хто помітив, з результатами ми затримались. Нажаль, справи і ще раз справи по покращенню нашого літературного порталу відвели день оголошення переможця аж до сьогодні. Але, як ми не раз наголошували, затримки можливі і не треба перейматися ними. Кожен конкурс „Місяць року” розпочинається з першого числа і закінчується останнього числа розпочатого місяця. І на це не впливає, чи ми опублікували результати і слова наступного конкурсу, чи затримались з цим. Адже загальний конкурс „Місяць року” триває рік і поділений на 12 підконкурсів, які ми і проводимо. Тому досить розмов, тепер прийшов час результатів.


В квітні приймало участь 3 автора і 3 вірша. Кожен твір адміністрації літпорталу дуже сподобався, і ми гордимося такими талановитими дописувачами. Але вибір має бути єдиний, тому довго обдумуючи кому ж присудити єдине і перше місце, зійшлись на одній думці, найкращим твором квітня вважаємо вірш „Квітень” від Тетяни Чорновіл. Адміністрація щиро вітає переможця та бажає авторові наступних натхненних кроків по поетичній стежині і в майбутньому створити якнайбільше чудових доробок. Усього найкращого Вам, пані Тетяно, даруйте й надалі читачу красу українського слова.


Тепер про конкурс „Вірш про травень”, який вже вступив в дію і скоро завершиться. Критерії та умови ми не будемо перераховувати вкотре, адже про це говорилось не раз. Читаємо їх в попередніх публікаціях до місяців лютий, березень, квітень в розділі „Конкурси”. Змін в умовах немає, а в разі питань, просто пишіть нам на електронну пошту, котру можна знайти в нижній частині сайту, або лишайте коментарі зразу під цією публікацією.


Також попереджаємо, що конкурс триває до 31 травня, а 1 червня вступить в дію вже наступний конкурс „Вірш про червень” за тими ж самими умовами. Нагорода незмінна і становить поповнення мобільного рахунку (найбільш поширених українських операторів) номіналом в 50 грн. Сьогодні цю нагороду отримає переможець квітня. Удачі усім охочим прийняти участь. Водночас не забуваємо голосувати за конкурсні вірші, тобто усі, які містять помітку „Вірш про ...”. Кожен голос дає шанс авторові бути переможцем.


З повагою, адміністрація літпорталу „Проба Пера”.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 04.09.2010 00:01  © ... 

Нажаль деякі справи трошки відтягнули оголошення результатів. Постараємося за тиждень подати імена кращих авторів.

Звичайно, ми компенсуємо затримки приємними несподіванками для переможців.

 03.09.2010 23:08   

Доброго дня! Хотілося б дізнатися, коли ж все-таки буде оголошення конкурсу "Місяць року" за Вірш про Травень і Червень?

 02.07.2010 06:20  © ... 

З результатами маємо затримки, але на наступному тижні ми повідомимо про переможців обох місяців.
... ось і минув конкурс "Місяць року". Чекайте результати.

 01.06.2010 22:01  © ... 

Увага!
Розпочався автоматично конкурс "Вірш про червень". З 1 по 30 червня можна розміщувати вірші з поміткою "Вірш про червень", якщо бажаєте позмагатися за кращий твір. Також, не забуваємо, що це останній конкурс про місяці року. Далі, звичайно, будуть інші, але місяців року чіпати вже не будемо.
Тому вперед писати до 12 конкурсу.