07.08.2009 00:00
для всіх
2046
    
  - | 1  
 © Микола Щасливий

ІІ конкурс «Вірш про серпень». Результати конкурсу «Вірш про липень»

з рубрики / циклу «Конкурс - Місяць року»

Доброго дня, шановні автори та читачі. Сьогодні вже 7 серпня і я оголошую результати конкурсу «Вірш про липень». Змагалися у конкурсі шість творів, від шести учасників. Переможець конкурсу «Вірш про липень» твір під назвою «Липнева ніч», від автора з творчим псевдонімом Янголятко (м. Київ). Адміністрація щиро вітає переможця та бажає надалі творити гарні та щирі доробки. Дякуємо за активну участь в літературному житті літпорталу та загальний внесок в розвиток літератури.


Водночас хочу нагадати, що вже давно розпочалось друге змагання в віршуванні, комплексного конкурсу «Місяць року». З 1 по 31 серпня чекаємо твори на ІІ конкурс «Вірш про серпень». Критерії до конкурсу можна прочитати в розділі «Події» у першій публікація щодо конкурсу «Місяць року».


Призовий фонд конкурсу «Вірш про серпень» становить теж 50 грн. (Було вирішено не збільшувати поки грошової винагороди).


Також змінені норми визначення переможця в даному змаганні. Тепер на основі голосування визначається три найкращих твори, а серед них переможець буде обиратися адміністрацією літпорталу «Проба пера».


Дякуємо та бажаємо нових перемог. Сподіваємось, що усі щиро раді. Адже усі твори заслуговують уваги і кожного автора можна рахувати переможцем.


P. S. Адміністрація зв`яжеться з переможцем.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 11.09.2009 21:26  Ілюзія 

ой...який гарнесенький дизайн сайту)))) Це добре інколи щось змінювати

 09.09.2009 18:43  © ... 

Завтра будуть оголошені результати конкурсу. Нажаль, була затримка, але як було вказано в умовах, результати оголошуються в межах 1-10 чисел наступного місяця.

 01.09.2009 02:00  © ... 

Шановні друзі, закінчився конкурс "Вірш про серпень". Найближчим часом будуть оголошені результати, а поки, можна розпочинати змагання в конкурсі "Вірш про вересень". Докладніше все напишу пізніше, але основні критерії будуть, як і раніше, тому можна обдумувати наступні вірші.
Чекаєм нові, цікаві твори про вересень, від бажаючих змагатися в віршуванні.

 25.08.2009 14:45  © ... 

Мабуть.
Відпочивати теж треба!

 25.08.2009 13:57  Ярослав Молінський 

можливо люди використовують останні дні відпочинку у інших цілях...

 16.08.2009 01:59  © ... 

В цьому місяці активність авторів чомусь впала. Ну нічого, значить ті, хто опублікував свій "вірш про серпень", мають дуже великий шанс перемогти.

 07.08.2009 21:21  Янголятко 

ойййй....))))