31.12.2013 21:35
для всіх
468
    
  6 | 6  
 © Ірина Затинейко-Михалевич

З НОВИМ РОКОМ, МОЯ УКРАЇНО!

З НОВИМ РОКОМ, МОЯ УКРАЇНО!
Усе. що не б`є, робить нас сильнішими!
А час випробувань змусив творити нам усім разом нову сторінку історії України!


З Новим Роком, моя Україно! 


Перший келих іскристого сьогодні за Тебе, моя Дорога!!! 


Рік, що минає для Тебе і Твоїх дітей - рік непростих випробовувань і викликів! Та Ти з усією гідністю, відвагою, напористістю, відсутністю страху і проявом неймовірної волелюбності продемонструвала цілому світу своє прагнення бути демократичною, вільною державою! 


Духовною, культурною, мудрою скарбницею людства, яка робить крутий поворот у своїй історії!


Весь демократичний світ з Тобою солідарний! 


Рік, що наступає - буде також не з легких! Легкі шляхи не для сильних! 

Дай Боже Тобі сил! Хай не гнітить, не розчаровує, не примирює Тебе існуюча боротьба між шансом майбутнього і жахіттями минулого, в яке Тебе знову хочуть скерувати! Не втрачай свого шансу сьогодні! Ми щасливці жити в такій доленосній для Тебе днині!!!



І я лише, одне із Твоїх чисельних дитинчат, топтатиму святий Майдан сьогодні, вітаючись, як ніколи у новорічні хвилини, незвичним привітом усіх довкола і Тебе, дорога Україно, "СЛАВА УКРАЇНІ"!!!



31.12.2013 Київ

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 03.01.2014 12:44  Деркач Олександр => © 

З Новим роком!!)) кажуть цей рік рік коня - не можна уявити пісні і думи українців без коня, козак вважав коня за свого побратима не по крові, по волі, це символ НЕСКОРЕНОСТІ І ВОЛІ нашого народу)

 02.01.2014 11:59  Тетяна Белімова => © 

Прекрасний твір! Хочеться приєднатися до кожного слова!
Назва із зверненням до України!.. Уже проймає гордість - за Батьківщину! За всіх нас!

 01.01.2014 15:31  Мар Мишка => © 

З Новим роком!! Уже:)))

 31.12.2013 22:30  Каранда Галина => © 

з Новим роком! чекатиму на трансляцію рекордного виконання гімну о 23.50. і думатиму, що Ви там.

 31.12.2013 21:46  Оля Стасюк 

красива така мініатюра.... з наступаючим)