28.12.2014 11:51
для всіх
416
    
  9 | 9  
 © Тетяна Белімова

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, КОХАНА ПРОБО))

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, КОХАНА ПРОБО))

Прекрасна Планета - Проба Пера

Споконвіку було Слово, а Слово в Бога було, і Бог було Слово
Біблія

Друже поете - прозаїку - публіцисте! Сьогдні! Так саме сьогодні народилася Прекрасна Планета Проба Пера!

В інтернет-просторі поетичного Всесвіту з нічого (у буквальному смислі слова) виник світ, незнаний ніким, майже не заселений, тобто не олюднений. Це була невеличка планета Проба. Золотилася у променях сонця, прокидалася для світу і для життя (а може, це була така протомодель рукавички, до якої першою вбігла невеличка Мишка-Мармишка і пропискотіла своє майже сакральне "тут - я - буду - жити"))))

- Тут я буду жити! - чи не так сказав кожен з нас, потрапивши сюди.

"Тут я буду жити, бо..." Варіант у кожного був свій: "тут мені добре", " тут живуть мої твори", "тут мої друзі й однодумці", "тут цікаві кнопочки" (і ще безліч варіантів))))

Ця планета зараз квітуча, прекрасна, неповторна. Кожен куточок її заселений-засіяний поетичним словом - метафорою - образом. Але знаєш, друже, у чому неповторність і таїна цієї планети? ПП розширюється! Вона жива! Скільки б не з`явилося у неї нових друзів - вона всіх гостинно приймає!

Ось авангардний простір однго з піонерів ПП - Сашка Новікова, а тут жиаве Муза ПП - Світланка Рачиньска, чий поетичний талант радує всіх новими відркриттями! А ось земля Наталки Святокум - вона вражає поетиною майстерністю і довершенністю, гостротою і аналітичним підтекстом, і десь там поруч дописує-домальовує свій світ шляхетний Олександр Деркач. Ніжна й беззахисна Оленка Зелена огорнула свій простір на ПП зеленим єдвабом, а пані Оксамит мережить свій вишуканим срібним пером. Аня Коназюк пропускає свої рими крізь серце, і тому в її рядочках живуть її сердечні ритми. А Мальва Світанкова вдихає живе життя у все навколо, і навіть малесенька і непомітна комашинка виростає з-під її пера до вселенського маштабу. Поетичний чарівник і магістер ордену таємного віршування Олександр Панін заворожує з першого слова, з першої фрази. І звичайно, королева метафоричного мислення Пані Тетяна Чорновіл, чия вишуканість і поетична віртуозність викликають шал захоплення. І маленька (хоча не така вже й щоб аж, вже виросла на наших очах) Оля Стасюк перетворила свій простір на карпатський плай, де гуляє Мавка з Перелесником, а на сторожі стоїть казковий Дракон. І Міха Невідомський співає і танцює у ритмах репу)) І пані Ніна Люлька, чемна й прекрасна поетеса, невтомно сіє зерна своєї рідної Буковини на ПП. І Ем Скітаній, який так прагне перепочинку від блукань бодай у віртуальному просторі ПП. І Оля й Роман Бойчуки - чудове поетичне подружжя, яке і пісні пиш і чудову прозу творить!

І окремо хочеться привітати нашого чудового редактора - творця нашого поетичного світу, упорядника і хранителя ПП))) Вітаємо пана Суворого! Зичимо йому многая літа, здоров`я і натхнення до праці!

Прекрасний світ ПП! Чудово-чудодійний! Не пізнаний, бо не пізнаваний, як сама поетична творчість! ПП бути на зоряній карті Всествіту! Нашій ПП многая і благая літа! Віртуальне вітання і палка любов наших сердець!

P.S. Друзі! Кого не вписали на поетичну мапу ПП, додайте себе самі, будь ласка, делікатно нагадавши про це)) І не ображайтеся!



Київ, 28 грудня 2014

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 11.01.2015 08:03  Якобчук Павло => © 

{#} Наша "Проба пера" тепла, щира, завдяки всім. Вітаю. Дякую Беля.

 29.12.2014 19:47  Мальва СВІТАНКОВА => © 

Які ж світлі у Тані Вітання!!!)

Несказанно чудове сказання! Дякую Імові Белі)♡

За коронно-сяйні ідеї!

 29.12.2014 00:28  Олег Буць => © 

Заходив я і на інші поетсайти. Там не так! Некомфортно. І хоч там твір може за день прочитати раз у 10 більше народу, ніж тут за весь час - мені подобається тут. Якась сім"я, чи що? І бажаю Пробі не втратити такого гарного сімейного затишку, коли і тут буде раз у 10 більше народу, ніж тепер! З днем народження, маленька зелена плането!

 28.12.2014 20:07  Ем Скитаній => © 

приєднуюсь до вітання!

 28.12.2014 19:20  Суворий => © 

{#}Мені подобається зменшувально-ласкаве "Пробка"... Вибачаюсь за постійне допилювання і достругування. Люблю це діло... Можу запевнити, що навіть якщо всі ми втратимо до проекту інтерес, він уже не зникне. Надто велике і унікальне портфоліо зберігається на даний час у нас на борту, створене в такий же унікальний період нашої історії. З Наступаючим Новим Літературним... 

 28.12.2014 16:25  Олена Вишневська => © 

Вітаю, вітаю, вітаю! Спасибі всім за чудовий затишний поетичний куточок!

 28.12.2014 16:09  Сашко Новік => © 

чудове привітання. З днюхою ПП

 28.12.2014 13:57  Ганна Коназюк => © 

{#}Чудова планета!!! І мені тут так комфортно, що й не передати!!!...))) Многая-Многая Літа!!!

Дякую, Таню, за чудову казку-привітання, що з невимовною легкістю підвищує настрій, вселяючи в серце клаптик радості!!!

Друзі, хай вам усім щастить!!! Вітаю!!!

 28.12.2014 13:43  Світлана Рачинська 

Віват!!! Віват!!! Віват!!! Вітаю усіх нас!!!))) Оце так планета))) МегаПробаПера) Дійсно, які всі різні, але всіх об"єднує прекрасний віртуальний простір, гарна і дружня атмосфера, любов ло слова як такого! З Днем народження тебе, люба наша іменнице!!! Щаслива мешкати серед Вас!!!))

 28.12.2014 12:44  © ... 

 28.12.2014 12:42  © ...