03.06.2015 10:08
для всіх
268
    
  2 | 2  
 © Кучеренко Олександр Васильович

РОЗПОВСЮДЖУЮ ВЛАСНУ ЗБІРКУ ВІРШІВ "АБЕТКА ЮНОСТІ" (2015)

РОЗПОВСЮДЖУЮ ВЛАСНУ ЗБІРКУ ВІРШІВ «АБЕТКА ЮНОСТІ» (2015)

Тим, хто не в курсі, хочу повідомити, що в цьому році у мене вийшла перша поетична збірка "Абетка юності" накладом в 500 примірників. Кількість сторінок - 168. Обкладинка - тверда, глянцева. Впевнений, що у віршах цієї збірки кожен знайде щось своє, рідне. Відгуки читачів, які вже встигли придбати її - виключно позитивні. Без зайвого лукавства скажу: люди в захваті та задоволені моєю роботою. Книга містить велику кількість оригінальних, філософських та дотепних ілюстрацій, виконаних на достатньо високому рівні. Над оформленням книги працювало 4 художники. Обкладинку створила моя землячка, член Спілки художників України, Марія Ачкасова.

Прохання до тих, хто ще не встиг придбати мою збірку, але має бажання - звертатися до мене в приватних повідомленнях. Оплата - на номер банківської картки. Доставка - Новою Поштою чи Укрпоштою. За бажанням замовника. Чекаю на бажаючих! Сума сплати за книгу в умовах сьогоднішньої економічної ситуації в країні - чисто символічна.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 17.12.2015 23:05  Райан Ріенер => © 

А скільки саме коштує збірка? Скільки сторінок?

 13.07.2015 09:33  Тетяна Белімова => © 

Вітаю автора з дебютною збіркою! Успіхів і нових цікавих книжок!