04.07.2015 07:46
для всіх
951
    
  11 | 12  
 © Тетяна Белімова

Трояндовий джем

Трояндовий джем

"Теплі історії"

Видавництво "Брайт Букс"

"Теплі історії" - це вже певний бренд сучасної української літератури. Досить часто про цю прозу самі читачі кажуть, що вона терапевтична. Чого? Бо здатна залікувати душевні рани. Я сама відчула на собі такий ефект, коли декілька років тому прочитала "Теплі історії до кави" Надійки Гербіш. Власне, ця письменниця і започаткувала цю серію. Тоді я і подумати не могла, що колись і моя книга вийде у такому ж форматі.

У цьому році у серії "Теплих історій" вийшла й моя книга "Трояндовий джем". Не знаю, наскільки я "теплий" автор. Але я дуже старалася. Чесно. Відбирала з уже написаної малої прози таку, яка дає надію, містить у собі якусь долю оптимізму. Увійшли до "Трояндового джему" і нові оповідання, і я щиро вдячна усім тим моїм друзям, хто підкидав "теплі" сюжети, читав і висловлював свою думку. Це такі новели - "Подарунок з Гельсінкі", "Стоп-Кадр", "Хвилі", "Бабуся з Азербайджану".

Я щиро запрошую Вас познайомитися із "Трояндовим джемом" і "скуштувати" його. Зрозуміло, що це лише метафоричний образ, за яким багато історій, які прагли і прагнуть бути почутими! Буду щиро рада зустріти Вас на сторінках моєї книги))))

Пишіть і далі відгуки)) Я буду передавати їх видавцеві, а він публікуватиме на сайті "Теплих історій")) Пропонуйте нові сюжети! Буду рада і щиро вдячна!

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 04.07.2015 07:48  © ... Закріплений коментар

 28.08.2017 15:30  Наталія Старченко => © 

Із задоволенням читатиму Ваші твори, пані Тетяно)

 21.03.2017 00:02  Надія Крайнюк => © 

Пані Тетяно! Сподіваюсь, що у Вас буде багато читачів Вашої книги. Бажаю Вам щастя і добра! З повагою!

 27.02.2017 19:31  Душа => © 

Дорога пані Тетяно!!! Щиро вітаю Вас з таким прекрасним творчим проектом!!! Знаєте, пані Тетяно, я думаю, що недостатньо мати навички, освіту і техніку написання творів, потрібно вкладати в це Душу, що неодмінно не кожен вміє... та й Душа повинна бути теплою і світлою, щоб передаючи образи і почуття на сторінках книг, обдаровувати читача частинкою світлої Душі!!! А читаючи Ваші твори, навіть на злободенні теми, бачиш в Вас друга і співрозмовника... І не бачиш зла і ненависті у глибині Вашої Душі ... В цьому і є сенс і суть класики.. бо, вона поза часом...
З повагою!!!

 11.07.2015 13:32  Панін Олександр Мико... => © 

Трояндовий джем
Це – подих дитинства,
трояндовий джем,
трояндова радість,
трояндовий щем.
Тепло і розрада,
душевний бальзам,
він – серця відрада,
дарунок устам…
Троянди – вони
самозречення суть,
красу, аромат і себе
віддають.
Лікують людей
від біди і проблем
тендітні пелюстки,
трояндовий джем.
Утворюють ружі
зв’язок поколінь,
всміхається лагідно їм
неба синь…
Відлуння дитинства,
І радість і щем,
хвилююче свято,
трояндовий джем!

 09.07.2015 08:59  Максимів Галина => © 

Тетяно Валеїівно, Ви - надзвичайно теплий автор))) Тому ці історії не лише зігрівають читачів на мить читання, але й залишаються незгасимим вогником в серцях))))

 07.07.2015 03:27  Якобчук Павло => © 

"Теплі історії" - це дуже теплі історії сповнені надії світла та оптимізму. Припала до душі мені новела "Ліхтар та Лампа" (ст. 29) та багато іншого. Читайте, грійтесь.

Р.s. А ще автограф авторський не остання справа, щиро дякую Таню.

 05.07.2015 13:37  Панін Олександр Мико... => © 

Інтригуюче, заманливе, обов`язково будемо шукати...

 04.07.2015 20:19  Світлана Рачинська => © 

А мені соромно. Я ще не придбала) Але обов"язково посмакую "солодким словом" в найближчому майбутньому!!! Вітаю автора!!! І бажаю цій прекрасній жінці, самих теплих і самих неповторних нових історій!!!

 04.07.2015 12:26  Мальва СВІТАНКОВА => © 

Мені випала можливість не лише відчути на літературний смак)) " ТРОЯНДОВИЙ ДЖЕМ", а й пройнятися теплом зустрічі на презентції Тетяни Белімової...

... І, справді, Надихає:

Читаючи книгу, пізнати душу автора: талановиту,

добру, усміхнену душу.

Кожна з прочитаних історій внесла певні конструктивні корективи і в моє поетичне хоббі, адже захотілося писати... 

 Ще тепліше, акцентувати увагу на:

Світлі Світу, 

Сердечності серця та людській людяності крізь призму нелегкого сьогодення.

"Хай буде мир!" - просльозило.

"Зірка Сонце" - вселило надію.

"Не пропусти свою весну" - розщулило. Пам`ятаймо історію!

"Трояндовий джем" - Безцінне... з родинної скарбнички.)

"Vita - життя" - захоплює і досі: які ж широкі бувають обрії всесвіту жіночої чаші-душі!!!

Дякую, Таню!..

За сердечний подарунок,  трояндовий афтограф та тепло-джемове натхнення!т

Р.s: " Щоб вдалося душі розквітнути

У сплетінні тепла думок.")