12.12.2010 21:53
-
1452
    
  1 | 1  
 © Журналіст

Помічник для учнів.

Помічник для учнів.

Є багато різноманітних сайтів в Інтернеті, які засновані для допомоги школярам. Один з таких веб-ресурсів ми хочемо вам представити – сайт Українська література. Що ж дає нам цей ресурс? Дуже просто, він відкриває багато різноманітної і в першу чергу потрібної інформації з української літератури. Тут знайдуться біографії письменників та поетів України та світу, короткі анотації до їх творів, тести для самоперевірки знань з вибраних творів. З цим сайтом готуватися до уроків української літератури стане набагато легше. Також він буде в пригоді при підготовці до ЗНО. Тобто позитивів з даного веб-ресурсу дуже багато, і він справді заслуговує неабиякої уваги, як учнів, так і учителів-словесників. 


Хто пише твори чи вивчає теорію літератури, теж зможе звернутись до сторінок даного сайту. Під кожен твір, який вивчається зараз у школах, знайдеться потрібна інформація, тому підготовка займе менше часу та стане набагато результативнішою. В кінці підготовки до уроку, можна звернутись до тестів сайту, щоб усвідомити свої знання. Так, тут є багато інструментів для хорошої підготовки. Пам’ятайте, що українську літературу, треба вчити дуже натхненно, це ж наша історія, наша доля. Кожен твір українських класиків описує наше минуле и вчить не повторювати погані кроки в майбутньому. Тому навчайтесь і пишайтесь творчими доробками, які лишили нам наші генії українського слова. 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!