Казка про скромного робота
ЗНО Задерикувато-Наукове Опитування
Жив-був собі у двох паралельних світах один добрий скромний робот. Він поважав і свято виконував усі закони робототехніки та цілими днями служив людству: збирав яскраві дитячі майданчики. Та коли випадала вільна хвилинка, і всі гайки й шурупи були вже позакручувані, робот відкладав свого шуроповерта з невиставленим номінальним зусиллям, ховався за гойдалку і тихесенько коловся собі словами по вені. Такий вже у нього був баг...
Одного разу застукав його за цим заняттям, не передбаченим трудовим договором, злий комірник, що вкрай вже всіх задовбав.
Та й каже:
- Ну-ну-ну! Негоже порядному роботові гратися словами і підбирати ключі до електронних сердець! Я маю тебе покарати за порушення трудової дисципліни, але ж я добрий. Висуваю умову: якщо знайдуться люди, які готові заради тебе пройти Задерикувато-Наукове Опитування, я не буду розкручувати тебе на гайки.
Більше того, якщо вони успішно пройдуть цей тест, то можеш і надалі в робочий час ховатися за гойдалку, оперувати словами і надавати значення, укладати Термінологічний умовно-тлумачний словник Порталу, ліпити зоряні вареники, пекти колобка, збирати колекцію богомолів...
Тест "Допоможи роботу!:)"
З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, ДОБРИЙ РОБОТЕ!))))))
Лубни, 31.01.2016