23.03.2019 01:12
для всіх
5563
    
  12 | 13  
 © Поліанна М

Спілкування

Спілкування

Спілкування необхідне кожному, комусь більше, комусь менше, але немає на Землі людини, якій спілкування не було б потрібно зовсім. Все тому, що ми соціальні і за допомогою спілкування налагоджуємо зв`язки, вчимося, отримуємо досвід, ділимося емоціями.

Людина вчиться навичкам спілкування з самого народження поряд з умінням сидіти, ходити, їсти і т.п. З огляду на те, що нас всюди оточують люди, нам потрібно якомога раніше навчитися з ними спілкуватися, щоб влитися в соціальне середовище. Можливо, десь у віддалених районах планет або в горах є люди, які живуть в повній самоті, але це не означає, що їм зовсім не потрібне спілкування. У таких випадках вони часто заводять тварин і отримують насолоду спілкування хоча б таким чином.

У нашому житті існують різні види спілкування. Наприклад, ми спілкуємося з однолітками. У нас багато спільних тем для розмови, разом ми жартуємо, граємо, слухаємо музику або дивимося фільми. Всі ми спілкуємося на рівних. Часто ми ділимося один з одним секретами або запитуємо поради. Разом ми проводимо досить багато часу: в школі, на вулиці, ходимо один до одного в гості.

Інша справа – спілкування з батьками. Відчувати себе з ними на рівних ми, звичайно, важко, але зате вони часто дають більш слушні поради, ніж друзі. З батьками теж можна разом повеселитися, наприклад, виїжджаючи на природу або йдучи в кіно. Мені, наприклад, дуже подобається їздити з татом на рибалку. А мама готує дуже смачні пиріжки з малиною, і тоді ми всією сім`єю збираємося за столом, п`ємо чай і спілкуємося.

Є ще один вид спілкування – це спілкування в інтернеті. Воно, звичайно, не може замінити живого, але допомагає тримати зв`язок з друзями і рідними, які далеко від нас. Також за його допомогою можна заводити нові знайомства, друзів.

У моєму житті спілкування має велике значення. Я відкрита людина, мені потрібно ділитися емоціями, відчувати підтримку і розуміння. Зі свого боку, я теж намагаюся дарувати світлі почуття близьким.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!