23.07.2019 23:41
для всіх
2555
    
  6 | 7  
 © Поліанна М

В здоровому тілі – здоровий дух

В здоровому тілі – здоровий дух

Прислів`я «в здоровому тілі – здоровий дух» закликає нас піклуватися про своє здоров`я. Фізично здорова людина легше переносить навантаження, зберігає присутність духу в складних ситуаціях. Це оптимістична, вольова, впевнена в собі людина. Тіло і душа її – єдине ціле.

Психологи стверджують, що кращий спосіб впоратися з негативними емоціями – це рух. Якщо ви відчуваєте гнів, тривогу, страх або роздратування, то потанцюйте, приберіть в квартирі, пробіжіться, сходіть в басейн. Ви відразу відчуєте полегшення, настрій помітно покращиться. Ви спокійно і впевнено подолаєте всі труднощі.

Є ціла наука про єдність тіла і душі, називається – психосоматика. Вчені довели, що якщо людина довгий час не може впоратися з образою, ревнощами, заздрістю, то порушується робота відповідних органів. Настає хвороба.

І навпаки. Подивіться на спортсменів. Вони регулярно тренуються, дотримуються дієти та режиму. Це не просто міцні, витривалі хлопці в хорошій фізичній формі. Більшість з них, життєрадісні, врівноважені люди, з якими приємно мати справу.

Щоб прожити довге щасливе життя, важливо дбати про своє здоров`я та гармонію душі і тіла.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!