01.08.2019 13:54
для всіх
7408
    
  30 | 34  
 © Поліанна М

За що я люблю зиму

За що я люблю зиму

Зима це моя найулюбленіша пора року. Звичайно, багато людей люблять зиму так само міцно, але тут я хочу розповісти саме про свої причини.

Як же красиво на вулиці взимку! Гілки і стовбури дерев покриваються блискучим інеєм і білосніжним снігом. У світлі вечірніх ліхтарів сніжинки падають неймовірно красиво, на мить може навіть здатися, що ти потрапив у казку. Кучугури, як м`яка перина, так цікаво там борсатися і кидатися з друзями один в одного снігом. У дворі можна зліпити сніговика, та ще й якого захочеш! Він навіть може бути велетнем і дуже незвичним, все залежить від бажання.

Ще взимку місто прикрашають до Нового року. Наряджаємо і ми свій будинок – ставимо ялинку, прикрашаємо її, розвішуємо по кімнатах мішуру і яскраві гірлянди. Відразу стає приємно і весело. Мені дуже подобається передноворічна атмосфера і саме новорічне свято, яке ми відзначаємо всією родиною.

Існує дуже багато причин любити зиму, адже це прекрасний час, який щороку дарує нам природа. Я завжди з нетерпінням її чекаю.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!