18.09.2019 20:33
для всіх
292
    
  1 | 2  
 © Поліанна М

Як я провела літо

Як я провела літо

Як завжди, початок навчального року починається з стандартного питання: «Як ви провели літо?». І всі починають розповідати свої історії. Той їздив на море, той відпочивав за кордоном, а третій ще десь. І всі уважно слухають, хтось задає питання, а деякі просто мовчки заздрять. Я дуже рада за своїх однокласників, що у них є такі можливості, можливо, в майбутньому, і я кудись зможу з`їздити, а поки мої літні канікули обмежилися поїздкою до бабусі в село. Але я про це ні краплі не шкодую.

У нас в селі дуже красиво. Будинок великий і просторий, місця вистачає всім. Так як наш будинок знаходиться з самого краю села, то території для ігор достатньо. З вікон видно велике поле, яке закінчується лісом. Туди ми ходимо по гриби і просто на маївки. За будинком розташований великий сад, а біля нього ставок. У ньому водиться риба, та й купатися там можна, тільки трохи мілко.

У селі я була не єдиною школяркою, яка не поїхала на море. Завітало ще багато моїх друзів дитинства і нових знайомих, з якими і пройшло моє літо. Ми разом ходили в походи, грали в м`яч, так як інтернет в селі поганий, їздили на озера. Багато б сказали, що село – це місце без цивілізації, але це чудовий світ. Все як в дитинстві. З самого ранку і до пізнього вечора на вулиці. І зовсім не нудно. Іноді тільки телефонувала до міських друзів по телефону. А був час, що і взагалі його з собою не носила.

Коли вже приїхала в місто і зустрілася зі своїми друзями, то почали ділитися враженнями від відпочинку, показували фото і хвалилися засмагою. Багато хто хотів би провести такі літні канікули як я. Та й засмага у мене була набагато крутіша, ніж у тих, хто відпочивав на морі. На наступне літо, навіть якщо вийде з`їздити на море, все одно виділю час і поїду до бабусі в село.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!