02.12.2019 14:47
для всіх
156
    
  - | -  
 © Поліанна М

Сучасний світ

Сучасний світ

Живучи в сучасному світі, кожна людина вражена тими можливостями, що відкриваються перед нею. Осягаючи науки, потрібно постійно рухатися вперед, адже все направлено на розвиток. І більшого масштабу, ніж зараз, ще не бачило жодне покоління. Людство вчиться пізнавати і себе самого. Наші таланти і здібності здаються безмежними.

Жити сьогоднішнім днем ​​не виходить ні в кого. Всі ми мчимо з неймовірною швидкістю вперед. Ми плануємо і починаємо будувати життя за тими принципами, які повинні принести користь як зараз, так і в майбутньому. Наше покоління усвідомило перевага здорового способу життя. Ми точно знаємо, що якщо ми не будемо дбати про екологію, завтрашнього дня може не настати. Такі прогресивні погляди дають реальну надію на майбутнє.

Затьмарює картину тільки те, що жадібність та інші негативні якості однієї людини, можуть перекреслити старання тисяч. Масова вирубка лісу, наприклад, може принести дохід десяткам людей, а шкоду – мільйонам. І це, на жаль, стає нормою сучасного суспільства. І, незважаючи на вжиті заходи, це явище поширене у всьому сучасному світі.

Але наше покоління сподівається на те, що все може змінитися на краще. Ми ростемо більш свідомими та з принципами, які допоможуть впоратися з будь-якими труднощами.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!