02.12.2019 14:40
для всіх
301
    
  - | -  
 © Поліанна М

Слово про вчителя

Слово про вчителя

Ким насправді є хороший вчитель для учня? Це той, хто вміло, через терни незнання і нерозуміння, веде свого підопічного до світла. А потім навчає користуватися отриманою інформацією в своєму житті, щоб стати щасливою людиною. Хорошого вчителя поважають учні. Вони готові бути уважними до слів такого педагога, і знають, що в нагороду за це отримають цілий світ.

Щоб осягнути будь-яку науку, варто довіритися фахівцеві, який не тільки знає предмет, але і може розповісти про нього просто і зрозуміло. За допомогою цікавих прикладів, зрозумілих питань і переконливих доказів, хороший учитель допомагає своїм учням освоїти матеріал і запам`ятати тему. Старанність учня залежить від тих мотивів, які з`являються після того, як учитель допоміг прищепити інтерес до свого предмету. Навчаючи теорії, педагог прагне до того, щоб школярі навчилися цими знаннями користуватися на практиці.

Навіть найскладніші речі стають простими, якщо вчитель правильно скористається своїм професіоналізмом. Той вчитель, який зацікавлений не в результаті за будь-яку ціну, а в тому, щоб хлопці та дівчата полюбили його предмет, завжди буде мати успіх. Але для цього йому потрібно самому поважати дітей.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!