04.12.2019 00:16
для всіх
153
    
  - | -  
 © Поліанна М

Сила любові

Сила любові

Оцінити по гідності це велике почуття «любові», можна тільки переживши її. Недарма вона вважається рушійною силою всього на Землі. Існує думка, що в парі одна людина дійсно любить, а інша дозволяє себе любити. Можливо, це дійсно так. Чому б і ні, якщо це влаштовує обох?

Як би там не було, любов – це більш широке і глобальне поняття, ніж ми собі припускаємо. Заради цього почуття відбувалися (і відбуваються) божевільні вчинки, незважаючи на чини, звання і посади. Історія знає безліч подібних прикладів, починаючи з зародження світу, і до цього дня.

Любов – це не тільки відносини між чоловіком і жінкою. Це і почуття батьків, синів і дочок, любов до Батьківщини, до прекрасного. Поняття настільки всеосяжне, що пройде ще не одне тисячоліття, а ця тема не вичерпається і буде незмінно надихати всіх творчих людей.

Любов може бути мудрою або нестримною, взаємною або відкинутою, безмірною або скупою. Кожен з нас відчуває це почуття в залежності від емоційної складової нашої натури, але воно рано чи пізно наздоганяє кожного. Заради любові здійснюються героїчні вчинки, люди знаходять сили, які, як їм здавалося, давно покинули їх. Вони встають і йдуть в бій. У прямому і переносному сенсі.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!