11.12.2019 23:51
для всіх
149
    
  - | -  
 © Поліанна М

Сім’я

Сім’я

У житті кожного з нас бувають ситуації, коли потрібно порадитися, поділитися щастям чи проблемами. Добре, якщо у нас є надійні, вірні друзі, на яких можна покластися в будь-якій ситуації. Але це не завжди так буває. Швидше за все, слова підтримки, напуття ми можемо очікувати лише від своїх рідних людей, від сім`ї, батьків.

Особливо гостро ми відчуваємо цю підтримку, якщо позбавляємося її з тієї чи іншої причини. Моя найбільша мрія в тому, щоб мої батьки жили і були здоровими якомога довше. Для них ми завжди залишимося дітьми, навіть коли у нас з`являться свої родини. Любляча мати ніколи не забуде перший крик, перший плач, посмішку свого малюка. Ці кадри залишаться в її пам`яті на все життя.

Якщо я бачу кадри з дитячих будинків, у мене сльози навертаються на очі, дивлячись на цих кинутих дітей. Адже вони нічим не заслужили до себе такого ставлення. Через своїх недбайливих батьків вони ніколи не дізнаються, що таке сім`я, як її важливо мати, особливо в ранньому віці. Лише після закінчення багатьох років у них є шанс реалізувати свою мрію, зробити так, щоб їхні майбутні діти ніколи не зазнали голоду, холоду, відсутності ласки і любові.

Але чи не гірше бути сиротою при живих батьках, які звернули з правильного шляху і кинули своїх дітей напризволяще?!

Незалежно від того, яка у мене буде сім`я – велика чи маленька, головне, щоб у ній процвітали злагода та любов.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!