13.12.2019 10:50
для всіх
2104
    
  7 | 7  
 © Поліанна М

Що не купити за гроші?

Що не купити за гроші?

Останнім часом став складатися стереотип, що буквально все купується і продається. Однак є в нашому житті такі речі, які ні за які скарби в світі не можна набути. І таких моментів досить багато. За гроші можна купити лише матеріальні блага. Душевне благополуччя не можливо дістати ні за які багатства. Це здоров`я рідних і близьких людей, щастя, підтримка друзів. З таких складових складається наше життя, якщо ми хочемо, щоб воно було повноцінним.

На жаль, все рідше можна зустріти справжню, щиру, безкорисливу дружбу. Все частіше люди спілкуються з тими, з ким їм зручніше дружити через меркантильні інтереси. В цьому випадку можна не розраховувати на їх підтримку в разі виникнення якихось проблем.

Довірчі відносини стали зникати і з масовим впровадженням інтернету в наше життя. Жодна соціальна мережа не замінить живого спілкування. У цьому також полягає одна з основних проблем сучасного світу. Щоб зберегти справжніх друзів, потрібно дзвонити їм і зустрічатися не тільки, коли щось потрібно, але і просто, щоб поцікавитися про їх благополуччя і стан здоров`я.

Можна бути матеріально забезпеченою людиною, але, при цьому, жебраком з душевної точки зору. Потрібно пам`ятати про це, щоб не витрачати своє життя, молодість і енергію на безцільно прожиті дні.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!