22.12.2019 23:12
для всіх
204
    
  - | -  
 © Поліанна М

Хоробрість, честь та гідність

Хоробрість, честь та гідність

Думаю, всі в дитинстві дивилися фільми про відважних лицарів. Про їх хоробрість, безстрашність, героїзм, честь складалися легенди. І хоча сам час лицарів вже давно минув, і побачити їх ми можемо тільки на екрані телевізора чи в книгах, але є люди, які мають такі ж достоїнства, якості, як справжні лицарі.

Вони завжди готові допомогти, вислухати, дати пораду. У розмові та поведінці завжди ввічливі, поступливі і зовсім не конфліктні. Свої обов’язком вони вважають шанобливе і довірливе ставлення до людей. Також це одна з їхніх чеснот. Вони ніколи не обдурять, не скористаються вашим станом. Це безкорисливі люди, які діють лише на благо інших, нічого не вимагаючи натомість. Саме про таких людей є прислів`я, що людину красить не одяг і речі, а вчинки.

Якщо кожна людина стане робити щось хороше не тільки для себе, але і для інших, то в очах багатьох людей вона стане саме тим доблесним лицарем, якого в нашому світі багатьом не вистачає. Всі його хороші якості, такі, як чесність, чуйність, добродушність будуть для нього найбільшими помічниками в житті. У нього буде стільки справжніх друзів, що ніякі проблеми не страшні. Доброта завжди повернеться добром.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!