23.12.2019 21:56
для всіх
121
    
  - | -  
 © Поліанна М

Дар дружби

Дар дружби

Дружба – це дійсно справжній дар. Людина, у якої є друзі, знає, що завжди знайде розуміння і допомогу в їх особі. Коли є такі близькі люди, з якими ти можеш поділитися найпотаємнішим, то ти завжди відчуваєш підтримку. Ти знаєш, що поруч є люди, здатні на багато що заради твого благополуччя. Зі справжніми друзями можна не боятися бути смішним або шаленим. Вони завжди зрозуміють і приймуть тебе таким, який ти є. Друзі знаходяться поруч просто так, а не з корисливих міркувань.

Кожен завжди має можливість знайти вірних товаришів. Дружба робить людей добрішими і щасливішими. Приємно знати, що є друзі, які не залишать тебе в складній ситуації. Ти завжди зможеш звернутися до них за допомогою, а вони теж будуть сподіватися на тебе, як на товариша. Але ж по-справжньому дружити, здатні не всі люди. Є такі люди, які скрізь і в усьому шукають вигоду, відповідно, заради себе, коханого, вони можуть навіть підставити іншу людину.

Дар дружби дається не кожній людині. Цей дар дістається тому, хто щиро здатний радіти за товариша, хто завжди прийде на допомогу і не залишить у важкій ситуації. Відсутність друзів робить людину самотньою, а самотність робить людину нещасною.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!