21.05.2022 06:50
для всіх
124
    
  2 | 2  
 © Роман-Мтт

Про кацапів, їх релігію Пабєдобєсія і образ життя

Квазі-релігія кацапів базується на вироджені нації-франкінштейна, зшитого трупа неіснуючого народу, який намагаються зібрати схиблєні біоінженери в кремлі останні років чотириста.


Навіщо вони вічно переселяють людей? Думаю, і все більш впевнений, що вони вироджуються усю свою історію. Жити на даній їм землі - не хочуть, п`ють - всю свою історію, морально подавлені власною владою. Звісно, що так вони розвиватися не будуть, населення стає генно-ущєрбним, того і виникає мікс Пабєдобєсія з Православієм всього мозку поєднані скрєпами абсурдизму вищого ґатунку, що виливається в ліплення скульптур з гівна і демонстрації їх по тілівізару на рівні федеральних новин.


А це вже симптоми впадання у дитинство. Неосвічене, важке дитинство дегенератів, що зачаровано розглядають результати власної дефікації. І вони, як ображена дитина, завжди лізуть битися, аби довести свою правоту. Бо бояться, що так їх не поважатимуть. А це все - від нестачі любові насправді. Злі люди - це ті, кого ніхто не любить і не поважає.


Бо це і є правда - не любить їх Бог. Чого не любить? Бо лінуються правильно жити, вчитися і правильно розмножуватися. Йдуть найлегший шляхом і впадають в розпутство, породжують близькородинні зв`язки, а потім усвідомлюють це раз на 30-40 років і намагаються розбавити дурну кров свіжою.


Але ж прибульці не дурні - кому в сім` ї потрібні дебіли і уродці? Тому і женуть їх всі, або тікають від них. Вони - вічно ображений, ніким не пойнятий народ. Бажано їх кудись на опити здати лікарям - хай вони розбираються остаточно.


Але основна причина - відсутність моралі як такої. Бо темні і не навчені, бо ліниві. І так по колу, по спіралі навіть, з наростанням негативних проявів.


Якось так... Перегляньте на десерт картини Василя Шульженка, якого ненавидять кацапи за правду, і впевніться в тому - немає там нічого людського.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 21.05.2022 14:36  Борис Костинський => © 

Аплодую Вам, пане Романе! ВИКЛЮЧНО вірно про орків сказали! А Василя Шульженка - ГЕНІАЛЬНОГО українського художника з Росії давно і щиро обожнюю! ТАК, як він, сутність москалів і Московії не показав ніхто в світі! Є ще й Вася Ложкін, але він, на мій смак, менш талановитий.