10.12.2009 02:43
для всіх
3066
    
  - | 2  
 © Микола Щасливий

VI конкурс «Вірш про грудень». Результати конкурсу «Вірш про листопад»

з рубрики / циклу «Конкурс - Місяць року»

Доброго дня, шановні відвідувачі та дописувачі.

В першу чергу, хочемо привітати з початком зими. А далі оголосити переможців конкурсу листопадових віршів.

В листопаді до конкурсу було надіслано 5 творів від 4 авторів. Усі листопадові дописи дуже гарні та щирі, але переможець, нажаль, можливий лише один. Увага, найкращим твором про листопад проголошуємо вірш «Прийшла зима» від автора Олі Комарової з міста Кам’янець-Подільський. Редакція літпорталу «Проба Пера» щиро вітає переможця із заслуженим першим місцем та бажає і надалі дивувати читачів своїми мистецькими поезіями. Ми дуже раді вашій перемозі та аплодуємо в вашу честь.

Авторів, котрі не перемогли, але прийняли участь у конкурсі «Вірш про листопад», ми теж вітаємо та дякуємо за ваші чудові твори. Впевнені, що в наступних конкурсах кожен з вас ще не раз отримає звання «Кращого автора». Хочеться додати, що було важко не присудити першу східцю на листопадовому п’єдесталі, творам – «Вірш про листопад» Олени Багрянцевої та «Холод листопаду» Катрусі Матвійко. Нажаль, перше місце лише єдине.

Під кінець нагадуємо про наступне змагання. З першого числа цього місяця вступив в дію конкурс «Вірш про грудень». Викладати свої твори до нього можна включно по 31 грудня 2009 року. Умови конкурсу такі ж, як і в попередніх місяцях, тому читаємо їх в минулих публікаціях щодо річного конкурсу «Місяць року». Наприклад, їх можна глянути в публікації про конкурс «Вірш про листопад».

Увага! Призовий фонд до конкурсу «Вірш про грудень» зростає. В честь нового 2010 року ми вирішили переможцю подарувати поповнення рахунку номіналом в 100 грн (для українського оператора зв’язку). Тому користуйтесь моментом. Чекаємо від дописувачів гарних віршів про грудень. Впевнені, що ви і надалі дивуватимете читачів такими ж прекрасними поетичними (та прозовими) творами.


З повагою, адміністрація літпорталу «Проба Пера».

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 12.01.2010 21:31  © ... 

Хочу нагадати, що конкурс "Вірш про грудень" завершився і давно вже розпочате змагання "Вірш про січень". Критерії не змінилися, хто слідкує за конкурсами знає, що вони автоматично вступають в дію з 1 числа по кінець місяця і без окремих публікацій діють.
Результати повереднього конкурсу будуть скоро опубліковані, велика зараз зайнятість. Але призи вже пішли до переможців, тому автор найкращого твору про грудень давно дізнався про свою перемогу.

 25.12.2009 16:26  © ... 

Вірші надсилаються не на електронну адресу, а просто публікуються на порталі з помітками "Вірш про листопад", "Вірш про грудень" і т. д.

 25.12.2009 15:47   

а де електронна адреса???

 23.12.2009 18:32  © ... 

До закінчення конкурсу лишилось 8 днів, поспішаємо прийняти участь. До змагання найкращого вірша про грудень опубліковано поки дуже мало творів.