УкраїнаІгор Рубцов

Публікації: Ігор Рубцов

Пошук по сайту

Ігор Рубцов: Від себе/Про себе

Ігор Рубцов

Писати почав у 2007 році, спочатку вірші, потім і малі прозові форми. Взяв участь у Антології української інтернет-поезії "За межею означень" (2009 рік), збірці "На вістрі курсора (2010 рік), маю публікації у журналі "Далекосхідна хвиля" №№ 16, 18 за 2011 рік та інші. Не поет і не письменник. Критикуйте, оцінюйте. Готовий до діалогу.

Рецензії / публіцистика

Публіцистичні матеріали, рецензії та відгуки на прочитані книжки, переглянуті фільми, серіали, культурні події

  • Дотик Божої любові

    У жовтому «Богданчику» нас було шестеро-семеро. Їду та й молюся, як звичайно. На повороті з Куйбишева на Хмельницького пасажирка попросила зупинити. Секунди три, може чотири тієї зупинки і рух у бік площі Бакинських Комісарів. Далі просто як у кіно...

  • Кремлівські граблі

    Наприкінці вісімдесятих, ще у Афгані, я почав жадібно читати все, написане радянськими журналістами,...

  • Історичні паралелі

    Не знаходячи способу заснути пізно ввечері, ми дивимося у екран телевізора і бачимо, як нашу кримську землю опановують люди зовсім не з українськими паспортами, а прокидаючись, у хвилини першої молитви, думки перебиває тривога: у якій країні ми прокинулися цього ранку? І знову телевізор, або комп’ютерний монітор, не відчуваючи смаку їжі, зазираючи в очі окупанту (чуєте? окупанту), я кажу собі: «Товариш гвардії старшина! Це ти зразку вісімдесятих».