01.03.2009 00:00
для всіх
7728
    
  5 | 8  
 © Адміністрація

Весняний конкурс літературного порталу «Проба пера»

Доброго дня, шановні поети-сучасники і ті, хто лише намагається відчути в собі талант віршованої трелі. Ось ми вирішили влаштувати конкурс на нашому літературному порталі «Проба пера». Кожен, хто вміє і хоче писати, може легко показати свої здібності. Для цього досить подати заявку на адресу avtoram@probapera.org і отримати цю можливість, відчути свої сили.


До конкурсу допускаються вірші українською мовою. Кількість віршів – від 20. Кожен вірш, який надсилається на конкурс повинен ніде не друкуватися до цього, все буде докладно перевірено, але в будь-якому разі відповідальність за авторські права несуть самі автори. Також, усі вірші адміністрація матиме право залишити на порталі або не поміщати. Що важливо, ми дуже просимо звертати увагу на написання, адже будь-яка мова не повинна мати бур’янів в вигляді помилок, тим паче, вони недоречно і згубно діють на римовані доробки.


Крім віршів, просимо авторів подати своє прізвище та ім’я (чи псевдонім), місце проживання (вказати місто чи інший населений пункт), ICQ (при наявності) та вік. Решта даних можна буде вказати власноруч. Кожен автор, котрий відішле твори, буде надрукований на нашому ресурсі, йому буде створений власний аккаунт і в подальшому він буде, звичайно, мати можливість продовжити друкуватися (але і без конкурсу це може зробити будь-який бажаючий, адже друкуватися у нас можуть усі). Перші вірші адміністрація розмістить сама та згодом, при бажанні автора, пояснить систему розміщення, для власноручного викладення творів.


Звичайно, серед усіх учасників нашого конкурсу літпорталу «Проба пера» будуть визначені і переможці. Перші чотири місця будуть відзначатися нагородами – грошовими преміями:

1 місце – 100 гривень;

2 місце – 50 гривень;

3-4 місця – 25 гривень.


(Виплати будуть проводитися в вигляді кодів поповнення будь-якого українського оператора мобільного зв’язку, тобто за вибором переможця. Самі суми можуть видозмінюватися в залежності від номіналів поповнення, тобто +/- 10 грн).


Визначення переможців буде відбуватися таким чином, частину відповідальності за перемогу буде брати на себе журі, котре визначатиме кращих, а частину самі читачі, та автори. Голосувати може будь-хто, але дуже просимо робити це правильно і як не занижувати, так і не завищувати оцінок. Твори, котрі з точки зору журі будуть хибно відзначатися кращими балами, будуть іти в окремий список і перемога їхня буде малоймовірна. Усі голосування адміністрація буде бачити в статистиці, тому неправильно показати результат нікому не вдасться.


Результати «Літературного конкурсу «Проба пера» будуть оголошені 18 квітня.


Дуже сподіваємось на ваше захоплення літературою та чекаємо велику кількість цікавих робіт. В майбутньому ми будемо і надалі дарувати нагороди і спробуємо додати і нові цікаві можливості показати свої сили в володінні словом для більшої зацікавленості саме нашим порталом та загалом для підняття української писемності.


Бажаємо усім відчути свій талант і заслужити справжню перемогу в світі поезії.


P. S.

Адміністрація власноруч виділила потрібні суми на премії для переможців, але, якщо є бажаючі збільшити ці цифри, просимо звертатися по адресі admin@probapera.org . Ми будемо дуже вдячні будь-якій допомозі, щоб збільшити премії в кільканадцять разів і ще більше людей запросити працювати в плані поезії та розвинути в загалом ресурс.



01.03.09 р.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 20.04.2013 20:05  Анонім4ик))) => © 

До 9 травня
Ви воювали не для себе,а для нас,
Ми вам вклоняємося низько і не раз,
За те,що землю нашу ви звільнили,
За те,що ви своє життя так легко відпустили,
На підняття доверху,догори.
Ви не боялися нікого і нічого,
Ви просто воювати йшли,
І розуміючи,що смерть не схибить мертвою стрілою,
Ви з рідними прощалися у сні.
Ми вам завдячуємо,усі ми!!!
Спасибі,любі земляки,
Що в очі смерті подивились,
І не боялися,що шрами і рубці
Зостануться і не зітруться…і не три.

 07.06.2009 16:44  © ... 

Конкурс завершений, результати читаємо в розділі "Події".

 05.06.2009 22:15  © ... 

Результати вже розміщені, читаємо про це на сайті в останніх подіях.

 28.05.2009 22:29  © ... 

Вірші не в коментарях поміщаємо, а реєструємось і розміщуємо власно, окремі публікації.

 26.05.2009 19:04  Анонім4ик))) 

Прости мене, тебе я ошукала.
Це не кохання, а лише кіно.
Прости мене, бо я тоді не знала,
Що почуття уже ж не доміно.
Прости мене за те, що зіпсувала
Твоє відношення до світу і людей.
Прости мене, це все лише омана
Й фальшиве місце в світі цих речей.
Прости мене, я не люблю, доволі!
Знайди таку, що зможе полюбить.
Ти зрозумій, що несумісні долі.
забудь усе - і зможеш ти простить

 22.05.2009 05:08  © ... 

Доброго дня.
Скоро закінчення конкурсу і переможці обов`язково будуть! Усі, хто ще хоче прийняти участь, можуть ще встигнути це зробити. Просимо реєструватися і публікувати свої твори.
Хто не підлягає під притерії чи не вірить у свої сили, теж просимо публікуватися, адже ми віримо у вас.
З нового місяця буде стартувати новий конкурс. Після вручення нагород, одразу ж буде оголошено наступні ідеї, котрі обов`язково зацікавлять наших читачів та дописувачів.

 24.04.2009 10:07  © ... 

Доброго дня, шановні дописувачі!
Конкурс продовжений до кінця весни. Нагороди мають зрости, найближчим часом будуть опубліковані деталі.

 08.04.2009 11:06  © ... 

Пані Лідія, Вам був надісланий лист. Дуже вдячні за підтримку. Найближчим часом узгодимо це питання.

 06.04.2009 18:27  Анонім4ик))) 

Я згідна додати 150 грн на премію для переможців але як це зробити не знаю. пропоную написати мені на мою електронну пошту: [поштова адреса прихована адміністрацією].