Поет і художник
Поет, це більше, ніж художник,
Я знаю це, вірте мені.
Бо ці мистецтва трошки можу,
Перо кохаю, олівці.
І кожне з них, це важка праця,
І їм постійно треба час.
Спочатку буде і невдача,
Але пізніш і щастя дасть.
Очі щасливі завжди будуть
Й горітимуть щораз сильніш
І твори у душі набудуть
Нового й стануть ще міцніш.
Кожна картина дасть майбутнє,
Вірш кожен щось в думках знайде.
І це безмежне, невмируще,
Воно постійне, не втече.
Але між ними є різниця,
Картина – мить, хоча й без меж.
А вірш читаєш і він сниться,
Це море почуттів чудес.
Вірш, це безмежність навіть в часі,
Вир із чуттів в яких пливеш,
Це фільм казковий в серці нашім…
В картині, лише кадр знайдеш.
09.01.06 р.