16.01.2013 00:00
для всіх
316
    
  4 | 4  
 © Тетяна Чорновіл

ГАРЯЧИЙ ХЛІБ ДУМОК І СЛІВ ЖНИВА

ГАРЯЧИЙ ХЛІБ ДУМОК І СЛІВ ЖНИВА

з рубрики / циклу «Куди втому стелиш, навіщо?»

Життєві сили тримаються на волоску. Передчуваючи, що хтось невидимий в будь-який момент може «скласти машину часу», поет знову й знову привідкриває завісу снів, і метелик душі бринить незвіданим Світлом Духу.

Там, де слів нема, а лиш блаженне почуття між думками, колись буде його відпочинок, остання грань. А поки, вернувшись вів спалахів снів-передбачень у свій земний світ, Тарас живе звичним життям: ненавидить московські окови, любить близьких людей, доньок, кохає дружину, пише вірші.

Побачене в спалахах снів проситься в рядки, і він на слух, як професійний музикант, підбирає музику слів, творить вірш, як картину. Тому й застерігає від створення «сліпих картин», коли Думки і Слово… плащаницею укриті.

Тарас порівнює думки з запахом Святого Хліба, а Слово – зі збіжжям Багатих Жнив. Він з завзяттям втомленого птаха збирає дивину слів по кутах свідомості.

Тетяна Чорновіл цікавиться

  • Тетяна ЧорновілМожете залишити хоча б два слова чи лайк?
  • Задонатити
  • Добровільну фінансову допомогу на розвиток проекту у вигляді довільної суми коштів, яка Вас не обтяжує, можна швидко надіслати за вказаним під кнопкою "Задонатити" посиланням

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!