28.12.2016 05:47
лише 18+
313
    
  1 | 1  
 © Роман-Мтт

Країна-навпаки

Країна-навпаки

емоційне, неприємне, відоме всім

Це країна-навпаки: немає людям спокою, зате жирують мудаки всілякі. Це країна, де влада навчилася лише декларувати, а на тому, що не задекларовано - спокійно далі жирувати. Це країна зачарованих людей, які не мають права самі ж себе і захистити, а поліції платити із податків - обов`язково. Це та країна де народ - не люди, а лише корова, яку доїти треба без перестану.



Вибори ось скоро, кажуть, знов настануть. Які там кандидати? За кого пхати папірця до урни? Навіщо, коли немає ніяких змін? Це особливість виборів якраз таких країн - країн-що-навпаки.


Немає справедливості (я вже мовчу за правду). Закони тут - і не закони зовсім, таке ото: гімно, а не закон. Немає розуміння, що є народ, що є країна і що є влада - їм все однаково: для них це ферма на визначеній території - і крапка. Бо так заведено в країнах-навпаки: по суті - всі вони слабкі й залежні, тому місцевій владі дозволено скубати лиш тих в своїй громаді, хто не може із країни утекти.


В країні-навпаки не вміють заробляти, і працювати теж не вміють. А тим хто в них живе і вміє - не дають: не має сенсу надавати гарний приклад, бо то руйнує схеми, корупції тотеми нищить, нівелює, принижує всю цінність влади як такої. Грабують, відбирають все - все до останньої копійки, тримають роздягнутих людей на ланцюгу субсидій і мінімальної зарплати.


І вчать нас жити: треба менше витрачати, бути ощадливим і працювати на країну-навпаки, яка, насправді, до нас повернута лише із боку сраки, що час від часу всіх громадян потроху підгодовує лайном. Годує справно: по-перше, щоб з голоду не впали (бояться так за нас, бо пам`ятають ще Голодомор), по-друге, щоб не забували люди, хто вони і звідки, і як крана-навпаки їх береже, за кого має, по-третє, щоб більше споживали послуг комунальних, бо люди, як не крути, у цій країні живуть здебільшого всі чистоплотні, а з послуг комунальних тут живе до біса олігархів, які годують владу країни-навпаки.


А ще в країні-навпаки вже роки з три іде війна. За своїм змістом і війна та - "навпаки", тому "війна" на неї з влади рідко кажуть. Країні-навпаки то дуже зручно, бо там вмирають ідейні люди, які не хочуть жити в країні-навпаки, але і від`їжджати з неї не планують. Але якщо не в`ють, то при поверненні з війни ці люди не можуть розраховувати на клаптик неплодючої землі, яку вже всю реально продано нікому невідомим олігархам.


Країна-навпаки не має власного нічого - лише борги. Не має розуму, не має гідності, а має повні кишені зрадників, лінивих депутатів, жадібних мєнтів і тупорилих суддів, здирників-інспекторів від податкової до інших всіх інспекцій, і навіть тої, що із контролю за розмноження всіляких бур`янів.


Країна-навпаки стоїть, насправді, геть обідрана як липка: дрижить, замерзла, хоче їсти. Зігрітися би їй, бо навіть не може вільно набрати повітря у легені - сама себе руками обійняла, щоб прикрити голе тіло і не втрачати тепло останнє. А їй протягують багаті спонсори бухло із надписом "Кредит-40%". Й вона його бухає, втрачає свідомість - бо геть не вміє пити, втрачає свідомість - щоб геть не пам`ятати, що далі буде, а спонсори її в цей час єбуть. Вона ж без пам`яті лежить й блює, подекуди і кров`ю.


Бо не країна зовсім та країна-навпаки. Розсадник лиш жлобів і паразитів, яких багаті спонсори бояться, того не поспішають брати до себе - в зіркове коло на темно-синім тлі. І мабуть буде довго то тривати, поки глисти у тілі країни-навпаки живуть, її жеруть, висмоктують всі соки, а натомість лише сруть в загальну державну сраку, з якої влада звикла годувати своїх знедолених людей.


Про те на п`ять абзаців вище розписано докладно. Як хто не зрозумів - перечитайте двічі той абзац. Якщо не вмієте порахувати - просто дивіться чи принюхайтесь: там весь абзац в гімні країни-навпаки, але то є лайно державне - воно охороняється законами країни-навпаки, мєнтами країни-навпаки і прокурорами країни-навпаки.


Тож краще не чіпайте те лайно руками - їх мити дорого в країні-навпаки.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 24.02.2017 18:28  Брама => © 

Своєрідний виклад. Але правильний..

 28.12.2016 17:43  Каранда Галина => © 

жорстко...
з одного боку - згодна з усім. Сама так лаюся... бо в тому самому копирсаюся.
але що дивно - от "чужим" різним (тих, хто не живе в цій країні) за такі слова про неї по губах би надавала...
глисти треба травити. жорстко і методично. за один раз не вийде...