09.05.2019 02:31
для всіх
394
    
  3 | 3  
 © Борис Костинський

Ось чому в Білому домі з`явився Трамп і ось чому США дозволили Путіну забрати Крим

PlayОсь чому в Білому домі з`явився Трамп і ось чому США дозволили Путіну забрати Крим

з рубрики / циклу «Цікаві відео»

Дуже багато вельми освічених людей категорично відкидають можливість існування так званої ТЕОРІЇ ЗМОВИ. Це відео дуже коротенько і зрозуміло показує, що в світовій політиці не буває нічого випадкового - основні політичні напрямки вирішуються не на виборах, а задовго до них, у тиші та комфорті СВІТОВОЇ ЗАКУЛІСИ.

Недолугі або такі, що вдають з себе наївних, українські діячи вже 5 років кидаються на гаретного Олександра Турчинова, котрий, мовляв, цілком свідомо "ЗДАВ" Путіну Крим. Панове, вщухніть! Турчинов у всій тій реально КОЛОСАЛЬНІЙ геополітичній комбінації був тотальною маріонеткою і нічого іншого, окрім покори, продемонструвати просто не міг!

Здача Криму Росії та прихід після того до керма США "несамовитого" Дональда Трампа - події пов`язані між собою. Це чудове відео доволі логічно виводить мотиви СВІТОВОЇ ЗАКУЛІСИ стосовно здійснення цих історичних подій - посилення військової могутності США та їхніх союзників по НАТО. Без появи у Америки та ЄС реального ворога-агресора, накачування військових м`язів колективного Заходу було б не можливе! Путін зробив саме те, задля чого його і привів у Кремль Генрі Кісинджер - Верховний Каменяр наймогутнішої у світі масонської ложі "Б`най Брит". Не вірите? Ну, це вже не мої проблеми! Я даю вам інформацію, а ви можете її відкидати або ігнорувати. ;-)

В тему Кісинджера та Путіна: https://www.youtube.com/watch?v=mWYZZpWdm5k

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 22.10.2019 20:35  Надія Крайнюк => © 

Дякую за політінформацію. Пам`ятаю у школі щочетверга за 15 хвилин до уроку проводилась політінформація класним керівником. Я ще тоді не могла зрозуміти, як можна було таке допускати. Біолог, фізкультурник, математик та інші виступали перед учнями в ролі політологів. Це не смішно.
Ну що ж. Подивилася, послухала. Правильно, кричать що саме Турчинов здав Крим. А виявляється все набагато складніше.

 09.05.2019 07:58  Каллистрат => © 

Оный сайт я тоже смотрю )))

С наличием масонов, бесчисленных заговоров и договорённостей тоже согласен, без них ведь никакой жизни)))

Но вот у профессиональных военных есть такое меланхолическое наблюдение, что после начала битвы ни один генерал не знает чем она закончится ))) То есть, может быть слишком много непредвиденных случайностей.

Поэтому, читая некие логические умозаключения о событиях, часто понимаешь, что они идут уже постскриптумом к происшедшему. Это неплохо для общего понимания того что было и некая прикидка к будущему. Но вряд ли кто-то возьмётся выяснять и объяснять те тысячи и тысячи причин и случайностей, которые и привели именно к такой последовательности событий, да и кому это нужно, если событие уже произошло )))

В общем всё нормально. Живём мы так )))))