17.07.2019 23:26
для всіх
3518
    
  4 | 5  
 © Поліанна М

Де б я хотів жити

Де б я хотів жити

Людині властиво мріяти про неймовірні країни, часом загадкові і чарівні. Найчастіше ми уявляємо місце, в якому хотіли б жити самі. Я теж часто замислююся про те, де б мені хотілося жити.

Якби у мене була можливість вибирати, то я б однозначно відправився в те місце, де є справжній океан та жарке літо, тому що це моя улюблена пора року. Я був би дуже щасливий від того, що зможу кататися на катері, грати в пляжний волейбол, ліпити піщані замки. Але все добре в міру, і в певний момент пори року повинні змінюватися, тому в країні моєї мрії є і зима, і осінь, і весна.

Погода – не єдиний мій критерій. Також я б хотів жити в такому місці, де зможу дозволити собі мати власний будинок. Мені не дуже подобається жити в квартирі, навіть якщо вона розташована не вище третього поверху. При цьому мій будинок повинен бути в межах великого міста, щоб я зміг відвідувати різні місця, не замислюючись про проблеми з транспортом.

Якщо говорити про оточуючих людей, то я радий будь-якій людині. Мені неважливо, якої вона раси або нації, навіть навпаки: чим більше навколо представників різних народів, тим життя цікавіше. Це допомогло б мені вивчити багато мов і познайомитися з новими культурами та звичаями.

Мріяти про прекрасні місці іноді надзвичайно цікаво. Але я люблю свій рідний край сильніше всього на світі і вважаю, що де народився – там і знадобився.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!