25.10.2019 15:59
для всіх
535
    
  1 | 1  
 © Поліанна М

Моя сім’я

Моя сім’я

Найбільший діамант, найдорожчий алмаз, скринька скарбів для мене – це моя сім`я. Не потрібні мені гроші, не потрібні коштовності і круті машини, головне, щоб близькі люди були поруч кожну хвилину.

Хіба можна замінити батьків на що-небудь або на кого-небудь. З перших днів мого життя я завжди відчував тепло моєї мами, її нескінченну любов і турботу. Її очі, наповнені тривогою і щастям, найдорожчі діаманти, її серце, сповнене любові – скринька скарбів. Вона найкрасивіша жінка в світі.

Так, з роками вона постаріє, зміниться її зовнішність, але для мене вона назавжди залишиться світлим промінчиком, який буде висвітлювати мені шлях, коли весь світ згасне. Я буду цілувати її щоки, які з часом покриються зморшками, я буду тримати в руках її маленькі і худенькі ручки, адже саме вона в перший день мого народження поцілувала мій зморшкуватий лоб з посмішкою на обличчі, взяла за крихітні рученята і притиснула до грудей.

Кожну радість, гіркоту, сльози щастя і горя бачила моя мама. Вона допомагала справлятися з усіма негараздами і захищала від усього. Я завжди буду вдячний їй за це.

У важкі моменти справлятися з проблемами вчив завжди тато. Найкращий і самий добрий чоловік на світі. Його підтримуюча посмішка, його похвала підбадьорювала на нові подвиги, на нові вчинки. За його міцними і сильними плечима я завжди відчуваю захист і надійність. Тато закриє від усіх бід, захистить від усіх негараздів. Цілими днями і ночами тато пропадає на роботі для того, щоб забезпечити всім необхідним нас – дітей. Під крилом батька, ти в безпеці і це додає впевненості.

Так, були моменти, про які згодом я стану згадувати з посмішкою або навіть зі сміхом. Отримавши погану оцінку, боїшся йти додому, адже знаєш, що від тата попаде. І так, він буде сваритись, але швидко відійде. Почне шкодувати про те, що лаяв, підійде і поплеще по плечу або обійме. Тоді я вже зрозумію, тато ж не образився.

Щоб батьки не робили, все на краще. Так, нам здається, що це не так, ми зберігаємо на них образу, часто здається, що нас образили даремно. Але своїми вчинками вони намагаються продовжити наш безтурботний час, адже проблем нахапатися ми ще встигнемо. Давайте будемо цінувати і берегти наших батьків, поки це ще можливо.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!