25.10.2019 16:03
для всіх
1251
    
  3 | 3  
 © Поліанна М

Чи легко бути молодим?

Чи легко бути молодим?

Поки ми молоді, не варто даремно гаяти час. Потрібно насолоджуватися тим, що ми маємо. Пройдуть роки, і потім вже буде пізно повертатися назад. З сумом будеш згадувати про веселі і безтурботні роки, будеш нудьгувати, але змінити вже нічого не зможеш...

Так, ми енергійні, безтурботні, веселі! Нам все по плечу, ми поспішаємо на зустріч суворого життя, нам хочеться все пізнати, тому що ми молоді! У наших жилах тече бурхлива і гаряча кров, ми мріємо про щось шалене, незвичайне.

Поки ми молоді, ми не знаємо ціну молодості. Ми хочемо швидше подорослішати, тому дуже часто вступаємо на небезпечну стежку. Дорослі вчинки, перші кроки у доросле життя, які дуже часто обертаються катастрофою. Це важко розсудити з позиції дорослої людини, але ж ніхто не застрахований від помилок.

Молодість – пора помилок. На те вона і молодість. Сльози, гіркота, нерозділене кохання, докори, образи... Нами рухає божевілля. Ось тому на питання: «Чи легко бути молодим?», Відповідь: «Так і ні».

З точки зору старшого покоління, бути молодим легко і просто. Живете собі на радість, насолоджуєтеся життям, поки батьки поруч і дбають про вас. Ніяких проблем і турбот. Не потрібно думати про дітей, про сім`ю, про гроші, про роботу...

З точки зору молодих людей, бути молодим досить-таки важко. У багатьох єдина мета – це звернути на себе увагу. Домогтися цього дуже просто, достатньо влаштувати якогось «прочухана». Хочеться уваги, сильне бажання відокремитися від натовпу.

Молодість – найкращий період. Не варто поспішати робити поспішні висновки і вчинки. Цінуйте кожну мить, проведену в цьому безтурботному світі. Час летить так швидко, що ми не встигнемо і обернутися.

Час, проведений з друзями і батьками, безцінне. Ми ще встигнемо подорослішати, час ще є. Так давайте ж не поспішатимемо, будемо жити сьогоднішнім чудовим днем.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!