25.04.2020 06:39
для всіх
135
    
  2 | 2  
 © Борис Костинський

Саакашвілі на підтанцьовці - Остап Дроздов

PlayСаакашвілі на підтанцьовці - Остап Дроздов

з рубрики / циклу «Цікаві відео»

Недавня та несподівана поява Міхеїла Саакашвілі на авансцені української політики викликала купу коментарів в українських та світових ЗМІ. Виступ з цього приводу львівського журналіста та блогера Остапа Дроздова здався мені найцікавішим та найслушнішим. Мушу додати, що Остап Дроздов, як особистість, викликає в мене велику повагу, а його погляди на ситуацію в Україні здаються мені виключно вірними. 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 25.04.2020 09:53  Анатолій Костенюк => © 

Остап розумашка. Його ролики, пане Борисе, чудові. При суцільній зеленщині та кацапщині - ковток свіжого повітря. Дякую!

 25.04.2020 09:41  Вікторія Івченко => © 

"Саакашвілі в Грузії так, як і Сорос в Польщі, зумів запустити маховик економіки, який працює без його участі і який не в стані зупинити навіть популісти-наступники". Поважаю Саакашвілі. Не поважаю мовчанів та іже з ними... За роки Незалежності з України було виведено т р и д ц я т ь мільярдів "зелених" "патріотами у вишиванках". "По ділах ваших воздасться". ДІЛАМИ - на власне збагачення. Комуняцькою боягузливістю. І - піснями-шароварами замість РЕАЛЬНИХ СПРАВ НА БЛАГО БАТЬКІВЩИНИ. "До глибини власної кишені"!

 25.04.2020 08:43  Суворий => © 

Дурню і покійник у хаті в радість.

Якщо на тридцятому році Незалежності, які привели Україну в тупик, усі скопом будемо продовжувати плювати в сторону влади, яку обираємо, то це діагноз... Саакашвілі в Грузії так, як і Сорос в Польщі, зумів запустити маховик економіки, який працює без його участі і який не в стані зупинити навіть популісти-наступники.

У нас так не буде. Україна - не Грузія і не Польща. Ми вкотре просремось, а Остап допоможе Вам і нам наступними роликами файно проржатись з цього. За що йому велике дякуємо.