10.02.2024 18:30
для всіх
37
    
  - | 1  
 © Борис Костинський

"Залізного генерала" поміняли на "М`ясника". Що далі?

«Залізного генерала» поміняли на «М`ясника». Що далі?

з рубрики / циклу «Роздуми»



Верховний головнокомандувач України Володимир Зеленський, відомий українцям за прізвиськом "Бубочка", після довгого періоду чуток та кулуарної шебутні, прийняв нарешті чітке рішення - замість "Залізного генерала" Валерія Залужного, котрого у ЗСУ усі звуть Батьком, поставити генерала Сирського, котрий відомий в українському війську за прізвиськом "М`ясник".


Про моє ставлення до постаті Валерія Залужного я не так давно висловився на ГС "Анумо" та "Проби пера", тому повертатися до всього того не буду. А от про генерала Сирського я ніколи і нічого не писав та не говорив, бо він постійно був у могутній тіні Залужного. Але тепер мовчати вже не можливо, бо говорять про нього геть усі світові ЗМІ. Годину назад я зайшов до англомовної стрічки новин і там нарвався на гучний заголовок: "Залізного генерала" поміняли на "М`ясника". Ото так, панове! Як каменюкою, та по голові! Вчора слухав Дмитра Корчинського, котрий просто страшенно вихваляв Сирського, як вольового та надзвичайно фахового військового. Але пан Дмитро має стійку репутацію фріка, тому усе, що він говорить, треба тричі перевіряти. І я перевірив. Серед інформації по Сирському, котра мене просто приголомшила, була і така: в цього генерала батьки та брат проживають у Московії. Більше того, виявилося, що мати Сирського - затята путіністка. Таким чином, можна прямо сказати, що Путін має в реальних заручниках найближчих людей пана генерала. Себто, при необхідності, запросто може впливати на рішення Головнокомандувача ЗСУ. Ото так, любі друзі! Але це ще не все.


Вичитав в Мережі я і те, що пан Сирський народився в Росії, вчився на військового в Москві і говорить українською трохи краще за, недоброї пам`яті, Азарова з його "кровосісі" та "бімба"... Пишуть також, що він є абсолютно підзвітним фактичному регенту України - Єрмаку і цей діяч (драгділер Зеленського, як подейкують обізнані) є на постійному зв`язку із Сирським, чого геть не було у випадку дуже самостійного та впертого Залужного.


Мій особистий висновок з усього, що я взнав за останній час про генерала Сирського (М`ясирського, як кличуть його в шанцях українські воїни): пан новий Головнокомандувач ЗСУ, скоріше за все, не принесе Україні нічого доброго! Попереду на українців чекає багато темного та гіркого! Але! Немає худа без добра, бо краще жахливий кінець, ніж жах без кінця.


10.02.24р.

 Рочестер, штат Нью-Йорк, США

Борис Костинський цікавиться

  • Борис КостинськийМожете залишити хоча б два слова чи лайк?
  • Задонатити
  • Добровільну фінансову допомогу на розвиток проекту у вигляді довільної суми коштів, яка Вас не обтяжує, можна швидко надіслати за вказаним під кнопкою "Задонатити" посиланням

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 11.02.2024 02:42  © ... 

Повалення Залужного - величезна перемога Путіна. Призначення замість "Залізного Генерала" людини, батьків та брата котрої Путін, фактично, може використати, як заручників - величезний крок Путіна до перемоги над Україною. Не виключено, що під час недавньої таємної розмови Зеленського та Єрмака з покійним нині Верховним Каменярем масонської ложі "Б`най Б`рит" - Генрі Кіссінджером, котра відбулася на Манхеттені і про котру українському загалу абсолютно нічого не відомо, йшлося саме про необхідні кроки, котрі ці ставленики Коломойського (читай, ХАБАДу ) зобов`язані зробити, аби Україна не змогла повернути території Приазов`я, котрі в кулуарах світової масонерії називають не інакше, як "Небесний Єрусалим", або "Нова Хазарія". З огляду на підготовку США до повномасштабної війни з Іраном, чи навряд проти цих планів може виступити американський політичний істеблішмент і, тим більше, пов`язаний з ХАБАДом через доньку та зятя, ймовірний наступний президент США - Дональд Трамп. В разі обов`язкових масованих ударів Ірану по Ізраїлю, з Землі Обітованої точно буде величезна втеча. Саме для цього і знадобиться українське Приазов`я, або "Нова Хазарія".

Таким чином, судячи з усього, призначення повністю керованого та пов`язаного з Москвою Сирського, замість впертого та патріотичного Залужного - початок підготовки до здійснення планів Закуліси стосовно України та українців.

Чи може бути щось таке, що перекреслить цей план українофобів? Так! І запросто! Але для цього українцям треба повністю прозріти і зрозуміти - де є найбільший ворог української нації. Якщо це станеться, то далі вже, як-то кажуть, на автоматі. Два попередніх Майдани - чудовий досвід українства, котрий показує, що воно може ламати будь-які плани будь-кого, коли рубом постає доленосне питання "БУТИ ЧИ НЕ БУТИ?"