6г 56хв
для всіх
7
    
  1 | 1  
 © Борис Костинський

Трамп чи Гарріс? Гарріс чи Трамп?

Трамп чи Гарріс? Гарріс чи Трамп?

з рубрики / циклу «Роздуми»

До президентських виборів у США зараз, ЯК НІКОЛИ РАНІШЕ, прикута увага тотально всього світу. Від того, хто прийде в Білий дім у лютому 2025 року залежать долі мільярдів землян. Чому ж саме ці вибори носять настільки неймовірно ДОЛЕНОСНИЙ характер?


Відповідь проста: за Камалою Гарріс і Дональдом Трампом маячать зовсім різні за їхніми цілями та завданнями сили. Віце-президентка США Камала Гарріс – обличчя нинішньої Демократичної партії – НЕ біле обличчя. Колишній президент США Дональд Трамп – обличчя сьогоднішньої Республіканської партії – абсолютно біле обличчя. Саме так і не інакше! У США сьогодні, якщо завгодно, питання стоїть гранично гостро та просто: СТАРА Америка чи НОВА Америка! Стара Америка - це те, про що люто волають усі трампісти: `Зробимо Америку великою ЗНОВУ!`


Як це розуміти? А просто: `Повернемося до США після Другої світової війни!` Цей час був тріумфом американських білих людей. БІЛИЙ батько сім`ї, що складається з дружини-ДОМОГОСПОДАРКИ і трьох-чотирьох-п`яти дітей запросто годував всю його сім`ю, працюючи на одній роботі. Вони мали скромний, але просторий будинок, машину та впевненість у їхньому майбутньому. Чорношкірі та кольорові були у тотальній меншості та в РЕАЛЬНОМУ загоні. У суспільстві все було за Рамзаном Кадировим: `Чоловік - це чоловік, жінка - це жінка, а собака - це собака.` Жодних геїв, лесбі та інших ПОЛІТКОРЕКТНИХ справ!


Але фокус у тому, що сьогоднішня Америка не має нічого спільного з Америкою 50-х років минулого століття. Демографія! Вона сама! Біла більшість стрімко вироджується. Чорне і кольорове населення, так само швидко, розростається. Нові смаки та звички! Нові тенденції! Нові можливості! Точніше, їх ВІДСУТНІСТЬ! Сьогодні білі американці тупо не мають грошей на те, що мали їхні діди. Працювати мають і чоловік, і дружина! Дітей – не більше ДВОХ! Свій будинок зжирає ДИКІ гроші, а віри у світле майбутнє дедалі менше. І негри! І кольорові! Їх багато, і вони наступають звідусіль! І прокламації багатьох розумних професорів з багатьох університетів про ПОЛІТКОРЕКТНІСТЬ і навіть (о, ЖАХ!) про теорії Маркса і Леніна. І ось – тут, як тут – Демократична партія США! Як кажуть майже всі ютьюб-рупори російськомовних євреїв та україномовних українців в Америці, послідовники Комінтерну!


`Шефе, все пропало! З нього знімають гіпс!` Так? Ні, не так! Нічого не пропало! Просто DEEP STATE знайшов класний вихід – підсунути НОВІЙ Америці НОВИХ Мойсеїв. І ось - Барак Хусейн Обама та Камала Гарріс! Америці – кінець? Ха! СТАРІЙ Америці, панове, СТАРІЙ! А НОВА Америка ще покаже всім вам маму Кузі! Як це? А просто - Закуліса хитра та підступна, і добре знає, що в ПАР колись біла меншість чудово рулювала за умов, коли чорних було в рази більше. Здивовані? Все просто - править не колір шкіри, а ГРОШІ! У кого є ГРОШІ, той і керує! У білих ГРОШЕЙ навалом, а у чорних їх не було, немає і ніколи не буде – з іншого м`яса зроблені! Тож НОВА АМЕРИКА! НОВА гра з НОВИМИ заманками, на кшталт кольорової Камали. Ви чорні? Ви бідні? Ви злі? Ось вам ваша надія – Камала! А Трамп – він расист! Він – гад! Він – ворог! Голосуємо та заспокоюємося! А що ж у сухому залишку, друзі мої? А вічне царство Американської Закуліси! Господарів грошей та до них наближених! І їхніх маріонеток! Нова Америка! Зі старими сенсами!


Резюмую: вибори у США – ГРАНДІОЗНЕ шоу! Переможе не Трамп чи Гарріс, а АМЕРИКАНСЬКИЙ ПОЛІТІСТЕБЛІШМЕНТ! Або, ЗАКУЛІСА! А ви думали, що небо впаде, так? Не сподівайтесь - ГОСПОДАРІ ГРОШЕЙ продумали все задовго до цих виборів! Їхня влада КОЛОСАЛЬНА та їх перемога - ГАРАНТОВАНА, незалежно від того, хто увійде до Білого дому в лютому 2025-го - `BAD GUY` - фрик і невіглас Трамп або ж `GOOD GIRL` - білозубо-усміхнена і як би прогресивна Камала Гарріс.


28.09.24 р. Рочестер, штат Нью-Йорк, США

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!