19.01.2012 13:44
-
336
    
  5 | 5  
 © Каранда Галина

Правила поведінки на Порталі

Правила поведінки на Порталі в кожному жарті є доля жарту

(для чайників)

1. Перш ніж зайти – витри ноги і вимий руки. Портал – місце чисте, і бруд тут недоречний. 

2. Зайшовши вперше, широко відкрий очі від подиву і захоплення. Пооглядайся, побігай по сторінках, поклацай на всі кнопки (їх тут багато:)). Почитай публікації. І коментарі – теж. Якщо «много букаф нє асіліл» - вийди тихенько і не мороч голову ні собі, ні людям. Якщо маєш три дипломи адепта чорної і білої поезії – схиляємось, але тут четвертого точно не дадуть, тому подумай, чи місце тут тобі. Може, доречніше створити сайт імені СЕБЕ КОХАНОГО і там наставляти молодих неуків на путь істинний? Якщо ж сподобалося і хочеш спробувати – ЛАСКАВО ПРОСИМО. 

3. Заповнивши анкету, поглянь на неї збоку. Це твоє лице. І ава, і псевдонім, і «про себе» скажуть людям про тебе значно більше, ніж ти можеш зараз собі уявити. А перше враження можна справити лише один раз. До речі, твою анкету люди зможуть побачити ще раніше, ніж твою публікацію. Вибираючи псевдонім, думай, що так тут до тебе звертатимуться. І ім’я на кшталт «геніальний поет», «просто нездара» чи «непроникна маска» дещо утруднять спілкування. 

4. Якщо щось не виходить, не спіши кричати: «а ось на інших сайтах…!!!». повір, тут все простіше й краще. Мабуть, просто не туди дивишся. Знайди якесь місце, де можна писати, і напиши, що тобі не ясно. Якщо маєш очі і хоч три клепки в голові, то обов’язково скоро побачиш відповідь (ну, звичайно, не о третій ночі))), хоча… й це не виключено)))) Наявність четвертої клепки дозволить зорієнтуватися, кому саме найкраще адресувати запитання. 

5. Хочеш виставити першу публікацію? Переглянь свої творіння. Вибери краще. Подивись на нього уважно. Даю дев’ять проти одного, що воно про смерть чи зраду. Я не вгадала? – ти молодець! Вгадала? – однаково молодець. 

6. Щось не виходить? – дивись пункт 4. 

7. Відправивши публікацію, замри в трепетному очікуванні… (помітка адміністрації "кожна публікація модерується людьми, тому з`являється не одразу") 

8. Ура!!! Вітаємо з першою публікацією. Чекай на коментарі. 

9. Коментарів немає? Можливі варіанти: а) глупа ніч і всі сплять; б) просто всі сплять; в) на прочитання твого чудесного роману в трьох частинах у людей не вистачило часу; г) тобі не пощастило, люди зараз просто не в гуморі; д) думка твору або аж занадто глибока, щоб до неї допірнули прості смертні, або вона надійно сховалася за триклятою орфографією… ще варіант: у людей від твого римування просто перехопило подих і відібрало мову:) сидять, оговтуються! 

10. Прокоментували? – подякуй. Можеш подискутувати. Але не огризайся і пам’ятай, що ввічливість і такт – невід’ємні риси розумної людини.  

11. Сприйняв все адекватно - виставляй ще дві публікації. 

12. Вітаємо – ти АВТОР!!! Далі вже тобі знадобляться дещо складніші правила… 



Лубни, 18.01.12

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 08.09.2015 09:18  Тадм => © 

Класна річ, скажу Вам!!! :))

 28.01.2012 04:17  © ... => Тетяна Белімова 

було -18. на роботі +2))))))))))

 28.01.2012 00:47  Тетяна Белімова => © 

Як у Вас? Мороз міцний?

 28.01.2012 00:37  © ... => Тетяна Белімова 

)))))) всі найкращі історії або про кохання, або про зраду, або про смерть... а люди всі однакові...по суті...

 28.01.2012 00:30  Тетяна Белімова 

Розумні й мудрі правила! Про зраду й смерть ... Відразу подумала про своє. Попали в точку. Всі ми, виходить, банальні й прогнозовані...

 21.01.2012 13:46  Оля Стасюк => © 

Моє ім"я може бути дуже таємниче)) Скандинавсько-псковське)

 21.01.2012 13:30  Сашко Новік 

руки помив, переходжу до наступного пункту)))

 20.01.2012 21:46  © ... => Оля Стасюк 

{#}

класне в тебе ім"я! ще б псевдонім до нього!!!!)))))

 20.01.2012 18:45  Оля Стасюк 

Д речі, щодо вибору імені - моє як раз входить в Ваші рамки))

 20.01.2012 18:40  Оля Стасюк 

Класно)) Сайт справді простіший за багато інших і тому кращий))

 19.01.2012 18:59  © ... => Микола Щасливий 

)) мені частенько смс з цим питанням приходять!)

 19.01.2012 18:56  Микола Щасливий => © 

Надіюсть, не проти. Просто молоді автори часто не розуміють, чому твір не з`явився на головній, тому про це варто нагадувати постійно.

 19.01.2012 18:46  © ... => Микола Щасливий 

{#})))) перечитала сама і побачила в п.7 "помітку адміністрації":)) незаперечний доказ модерації!!!

{#}

 19.01.2012 18:25  Микола Щасливий 

... так, результати будуть сьогодні :)

 19.01.2012 18:06  © ... => Тетяна Чорновіл 

)))))))))) добре, що я пізно побачила і не почала детально пояснювати!))))))

 19.01.2012 17:50  Тетяна Чорновіл 

А! Дійшло!!!! Це Ви про пам"ятку! Відлягло! :))))))))))))))))

 19.01.2012 17:47  Тарас Іванів => © 

Ага!!! Нема тіла - нема проблеми!!!!))))))))))))))))

 19.01.2012 17:47  Тетяна Чорновіл => © 

Це Ви про що? Хто там у десяти відсотках? :))) Не кажіть, що якісь упирі! )))

 19.01.2012 17:46  © ... => Тетяна Чорновіл 

а які б тоді вірші були в Тараса без "звеселяючих" таблеток?!?!?!?!?!?! і уявити страшно!!!!!!:))))))

 19.01.2012 17:44  © ... => Тетяна Чорновіл 

то Ви з отих "молодців", що в десяти відсотках!!!:)))

 19.01.2012 17:43  © ... => Тарас Іванів 

еге ж!) та почуваюся нормально.

 19.01.2012 17:42  Тетяна Чорновіл => Тарас Іванів 

З ними ще сумніше (((((

 19.01.2012 17:41  Тарас Іванів => Тетяна Чорновіл 

В мене їх штук п`ятнадцять...Різнокольоровенькі, гарненькі. Без них сумно(((

 19.01.2012 17:38  Тетяна Чорновіл => Тарас Іванів 

А без пігулки не можете заснути? :))

 19.01.2012 17:37  Тетяна Чорновіл => © 

Та я нічого не маю проти!!! :)))) Я саме почала згадувати, як прийшла на портал і, не будучи автором ще, взяла участь у конкурсі! А прийняли тут мене наадзвичайно гостинно, дозволили стати конкурсантом! З Вашими словами я повністю згодна! Особливо про ті смерті!!! Я якраз згадувала, що прийшла з дуже ліричними віршами! :))))) "Березневий сніг" і "Березень". Ні про які смерті не згадувалось!!!!

 19.01.2012 17:32  Тарас Іванів => © 

Веселий режим(

 19.01.2012 17:31  © ... => Тарас Іванів 

у мене немає безсоння. просто - магніт. я встаю о.5,30, снідать малому варю, і на роботу. хоч і сова. сама собі дивуюся.

 19.01.2012 17:29  © ... => Тетяна Чорновіл 

та я писала для авторів, та думка з-під контролю вийшла, довелося ще частинку й "для чайників" перекинути. а далі буде вже трохи серйозніше, для нас з Вами. там підсумовуються Ваші, Таню, і мої власні спостереження.

 19.01.2012 17:28  Тарас Іванів => © 

А я випив пігулку - і в люлю!)))

 19.01.2012 17:24  © ... => Тарас Іванів 

тарасику! ну що робити, коли я дійсно люблю це місце! ну не підлизуюся я!!! Ви не бачите, я тут іноді до третьої ночі сама сиджу... ех, думайте, що хочете.

 19.01.2012 17:23  Тетяна Чорновіл => © 

Нічого в ньому особливого не було! Спогади про конкурс "Вірш про березень". Бо саме під час нього я прийшла на портал! (була початківцем, так сказать! :)))))

 19.01.2012 17:04  Тарас Іванів => © 

Ви молодець!!! А в мене був хороший настрій, тому і жартував!(

 19.01.2012 17:01  © ... => Тетяна Чорновіл 

От дуже цікаво, що ж у ньому було?)))))))

 19.01.2012 17:00  © ... => Сашко Новік 

{#}то в мене з орфографією проблеми((((()))))))

 19.01.2012 16:58  © ... => Тарас Іванів 

Тарасику!!!!!!!!!!!!! перегляньте мої коментарі і публікації! отак "підлизуватися" я почала ще з серпня місяця, коли ніяких конкурсів і в помині не було! чи то я заздалегідь?:) можете мені не вірити, та коли б мене хвилювали результати конкурсу, я б навиставляла в нього набагато більше віршів, дбаючи про їх "востребуваність" і літературну довершеність. гляньте, що я туди вкинула. тільки особистісті, нікому не потрібні переживання і одна віншувальна римовочка, для годиться. я по життю неамбітна, тож оцінками не переймаюся, й забуваю про них. а от коментарями таки переймаюся, особливо від деяких авторів. Та, видно, людям складно в це повірити. тож почитайте ще й "правила для авторів", може, зрозумієте, що я хотіла сказати ...

 19.01.2012 15:03  Тетяна Чорновіл => Тарас Іванів 

А про правила так і не врубилась!!! Знаєте ж, до мене довго доходить! :)))

 19.01.2012 15:01  Тетяна Чорновіл => Тарас Іванів 

Звідки знаєте????????????? Ой! То й мій коментар недоречний!!!! Викину зараз!!!!!!!!!! Дякую що підказали!!!! (((((((((((

 19.01.2012 14:54  Тарас Іванів => Тетяна Чорновіл 

А Ви уважно прочитали правила)))) А сьогодні має бути результат конкурсу)))

 19.01.2012 14:52  Тетяна Чорновіл => Тарас Іванів 

Це мабуть про щось мені невідоме, як завжди! (((( Вибачайте....

 19.01.2012 14:51  Тарас Іванів 

До Галочки!)))

 19.01.2012 14:45  Тетяна Чорновіл => Тарас Іванів 

Це Ви до Сашка чи до мене? :)))))

 19.01.2012 14:43  Тарас Іванів 

{#}{#}{#}Підлиза!!!))))))))))

 19.01.2012 14:21  Сашко Новік 

Бомба. Тільки правильно: многА букафф. Албанська мова)