Правила поведінки на Порталі
в кожному жарті є доля жарту(для авторів)
Вітаю! Ви – автор. Це не тільки привід для радості, а й початок Ваших митарств у таємничому царстві своїх і чужих душ (чи пак, віршів)
1. Основна риса Порталу – ДОБРОЗИЧЛИВІСТЬ. Завжди пам’ятайте про це.
2. Ви не один автор тут. Спробуйте почитати інших. А раптом сподобається?)
3. Хочете бути прокоментованим – коментуйте. Хочете, щоб з Вами спілкувалися – спілкуйтесь самі. Не відштовхуйте людей.
4. Ще раз, для закріплення: ввічливість і такт – невід’ємні риси розумної людини.
5. Зайшовши – привітайтесь, виходячи – попрощайтеся. Етикет не дурні придумали.
6. У Вас поганий настрій і хочеться нагримати на увесь світ? – краще мовчки вийдіть, завтра зайдете.
7. Тут можна знайти людей цікавих, розумних, приємних у спілкуванні. Ви ж саме для цього тут? – спілкуйтеся.
8. Коли раптом відчули, що з кимось працюєте на одній частоті – радійте, можливо, Ви зустріли собі друга. Резонанс – це чудово, однак все-таки поглядайте, щоб амплітуда не зашкалила, бо розлетиться все на друзки, а це дуже боляче. Пам’ятайте, де Ви, щоб не втратити відчуття реальності.
9. Краще абстрактний гнів у вірші, ніж конкретний у коментарі. Правда, іноді правило працює з точністю до навпаки.
10. Кожне Ваше слово може бути процитоване, витлумачене, як завгодно, використане проти Вас. Слово – сила!!! Пам’ятайте про це. Одна з ознак слова – двозначність. Навіть якщо Ви її туди не клали – люди знайдуть. Уважно прочитали? Зробіть висновки і викиньте з голови. Дивіться пункт 1!
11. Винні – вибачайтеся. Не винні – точно?
12. Вірш – це не просто набір рим. Як оцінювати душу?
13. Кожен новенький – Ваш потенціальний друг. Або просто цікава людина. Не спішіть критикувати, ще встигнете. Можливо, перед Вами майбутній Пушкін.
14. Хочете почути – слухайте, хочете бути почутими – говоріть щиро, хочете навчитися – вчіться. Можливості Порталу безмежні.
15. Якщо збираєтеся зникнути на деякий час – попередьте. Люди ж хвилюються і чекають на Вас!!!
16. На випадок непередбачуваних ситуацій добре мати хоча б один номер телефону «колег». Не ігноруйте чужі почуття.
17. Ви занадто серйозно все сприймаєте? Починаєте вважати це справжнім життям? Ну що ж, Ви ж знали, на що йдете, правда ж?
18. Іноді слово, сказане Вами знічев’я, може перевернути чиюсь (чи й Вашу!) долю. Будьте обережні.
19. Головне: ставтесь до інших так, як хотіли б, щоб вони ставилися до Вас.
20. Не забувайте час від часу виставляти свої твори!:)
Прочитані правила роздрукуйте. Акуратно зіжмакайте і викиньте в корзину.
Дійте так, як Вам підказують інтуїція, здоровий глузд і… серце.
Лубни, 18.01.12