О, до речі.... глянула сама коменти... тут фотка, яка була в минулій збірці, до 90-річчя літоб`єднання. Ота в червоному... Саме сьогодні у Міщенка забрала нову збірку, до 95- ти річчя. Оскільки я сфоткаться не удосужилася, фотка моя в ній стара, ця сама).
)))))) дякую!) от цікаво, люди вірш хвалять, а теоретично вони не повинні б з нього нічого зрозуміти!:))) тут насправді за кожним словом ціла портальна історія, відома одиницям!)
Та перестаньте Ви перейматися! У мене голос по телефону набагато грубіший, ніж насправді! Мені весь час це говорять. І що я маю робити? Про що задумуватися? То все дрібниці!
))захотілося передзвонити всім, і своїм голосом розвіяти трохи враження... в житті я дууууже рідко беру на себе якісь лідерські функції, тільки тоді, коли ситуація критична, а відповідальність на себе ніхто не бере... чесно не люблю командувати...
Знаєте, сьогодні подзвонила мені Наташа Бойко, і дуже здивувалася моєму голосу... мене вразило, як вона сказала: очікувала "Властного, громогласного..." ..... невже моя фотка в аві і стиль коментування дають аж таке страшне уявлення про мене?
Та Ви просто красуня!!! (правда, видно трохи в тумані! :)))))))))))))) Чому я раніше не чула й не бачила. Як у мене вийде, виставлю своє в якийсь вірш! Тільки в мене, звісно, нема путнього! Всі фото - не варті мене! :)))))))))))))))))))
Про барабан ще Оля знає, й Тетяна ,мабуть, бачила..., про чебурашку ти ще не все знаєш : то моя улюблена іграшка)
10.01.2012 21:26 Сашко Новік
класно. про барабан взагалі мабуть крім нас ніхто не знає))) а після чебурашки можна було ще й залізячча додати, а на прохання Олі і кровушки трішки)))))))
10.01.2012 20:25 Тетяна Белімова
Галю! Браво! "Панорама літературного життя на під-портальній Україні".