03.10.2010 02:49
-
2231
    
  - | -  
 © Микола Щасливий

Результати XI конкурсу "Вірш про травень" та XII конкурсу "Вірш про червень"

з рубрики / циклу «Конкурс - Місяць року»

Доброго дня читачі та дописувачі, ось і настав момент оголошення результатів. Дуже перепрошуємо за затримки з ними, але ми постараємось це компенсувати переможцям. 


Щоб багато не писати і не говорити лишнього, одразу переходимо до слів подяки. В конкурсі „Вірш про травень” кращим автором визнана Тетяна Чорновіл з міста Черкаси, її твір «Травень» отримав найбільшу кількість балів від прихильних читачів. Адміністрація літпорталу з великим задоволенням вітає переможця та бажає пані Тетяні інших, не менш важливих перемог по життю. А для заохочення писати та бути почутим, літпортал дарує переможцю скретч-карту поповнення мобільного зв’язку номіналом в 80 грн. 


Тепер черга червневих віршів, тут ми маємо теж кращого автора, але, на превелике здивування, кращою знову виявилася пані Тетяна Чорновіл з Черкас. Її твір під назвою «Червневий етюд» займає перше місце в змаганні „Вірш про червень”. Автор цього твору повторно отримує скретч-карту поповнення мобільного зв’язку номіналом в 80 грн. Вітаємо переможця подвійно з першим місцем та бажаємо й надалі перемагати і бути визнаним ще не раз кращим поетом. 


Інші автори, котрі не отримали нагород, хай не сумують, адже їхні твори були прочитані та знайшли свого читача. Кожен, хто змагався, справді заслуговує найкращих похвал і віримо, що займе ще не раз призове місце, навіть у нас.  


Ще раз перепрошуємо за затримки і бажаємо кожному дописувачу особисто усіх благ в творчості та житті. Дуже скоро будуть наступні цікаві конкурси, притому дуже-дуже часто, тому заходьте на наш літпортал „Проба Пера”, друкуйтесь у нас, коментуйте твори і піднімайте разом з нами культурні цінності України. Усього вам найкращого! 


Конкурс «Місяць року» на цьому завершений. Пізніше ми опублікуємо додаткову інформацію по ньому, а поки чекайте нових змагань у віршуванні, які розпочнуться з дня на день. 


P. S. Хочеться додати, що наш літпортал „Проба Пера” багато пройшов за останні пів року і виріс в функціональності. Все це ви можете бачити на сторінках нашого сайту, адже ми хочемо зробити наш проект ще більш цікавим і значимим. А хто ще не помітив наших змін, того запрошуємо на наше російськомовне дзеркало літпорталу «Проба Пера» та обов’язково відвідати наш новий проект – каталог сайтів "Культурна Україна".  


З повагою, адміністрація літпорталу „Проба Пера”. 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 30.10.2011 14:54  Оля Стасюк 

Вітаю Пані Тетяну! А нові конкурси будуть? А то вже і Пані Галина оголошувала, і інші, а офіційно так ніяких і нема....