17.04.2011 19:49
для всіх
3281
    
  1 | 1  
 © Микола Щасливий

Результати зимового конкурсу віршів "Вірш про зиму"

Доброго дня, шановні літпортальці!

Були, нажаль, затримки, але ось і результати зимового конкурсу віршів «Вірш про зиму». Дуже перепрошуємо, що дата оголошення надто сильно відсунулася, в цьому ми звісно винні, але, як і обіцяли, ми це компенсуємо сюрпризом.


Поїхали, як казав Гагарін. Спочатку оголосимо вірші-переможці.

1 місце – вірш «Пам`яті рудого лісу» автора Тетяни Чорновіл.

2 місце – вірш «Приходила зима» автора сашОК.

3 і 4 місця – вірші «Для сина ліплю бабу снігову...» автора Світлани та «Січневий світанок» автора Андрія Найт-Гагіна.


Щиро вітаємо авторів цих чудесних творів з їхньою перемогою та бажаємо їм і надалі перемагати та бути кращими. Нам дуже приємно, що на літпорталі «Проба Пера» так багато талановитих людей, яких можна вільно називати українськими поетами. А усіх, хто не дістався до п’єдесталу, вітаємо з участю та надіємось, що їхні наступні твори знову здивують читача та все ж переможуть в наступних номінаціях.


Як і обіцяли, кожен автор-переможець отримає сюрприз, який буде компенсацією за довгі тижні чекання результатів. Сюрприз простий та водночас має сподобатись усім – ми збільшили зимовий призовий фонд, щоб ще краще заохотити наших поетів. І тепер, за І місце ми даруємо 100 грн., за ІІ місце – 50 грн., за ІІІ та IV місця – по 30 грн. (тобто поповнимо рахунки мобільного зв’язку переможців на дані суми, як і було вказано в нормативах конкурсу).


Дякуємо, що приймаєте участь у наших змаганнях та пишете на українській мові. Завдяки вам, розділ твори про зиму збільшився до 88 публікацій.


Пам’ятайте, що саме ми зараз творимо українську літературу початку XXI століття.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 30.10.2011 14:55  Оля Стасюк 

Вітаю усіх!


А мені всі твори сподобались:))))))))))

 21.04.2011 10:37  © ... 

УВАГА!!!

УВАГА!!!

УВАГА!!!

Прошу усіх авторів, які перемогли, прочитати отримані повідомлення від адміністрації в своїй панелі управління. Поки лиш з одним переможцем навів контакт, інші так і не прочитали надісланий лист та не відповіли.

 17.04.2011 22:01  Андрій Гагін 

Дуже приємно зайняти призове, почесне 4-те місце, в першому конкурсі в моєму житті. Дякую всім читачам, що читали та голосували за мій "Січневий світанок", який крім того був моїм дебютом в жанрі вірш-монофон. Також хочу  подякувати адміністрації Літпорталу, що відзначили цей вірш високим почесним місцем.

 17.04.2011 20:24  Тетяна Чорновіл 

Я свій коментар вставила "не туди", тому й тут скажу, що вдячна адміністрації за прсвоєння призового місця моєму улюбленому віршу!  Ще вдячна всім, що читали, голосували і коментували! Вітаю інших призових авторів з перемогою!

 17.04.2011 20:01  © ... 

Відкрию таємницю, новий конкурс вже підготовлений і скоро здивує авторів трошки іншим підходом, ніж у нас повелося.

 17.04.2011 19:54  © ... 

Хочу додати, що багато чудесних творів, які вільно змогли б перемогти, не виконали пункт "твори мають бути доповнені великим зображенням..." і просто не розглядалися при виборі переможців.