31.05.2017 18:49
для всіх
321
    
  2 | 2  
 © Душа

У кожного є своє задзеркалля...

У кожного є своє задзеркалля ... Коли кільце Долі стискається - здається ніби ти під куполом безвиході ... І бігаючи по цьому колу, споглядаючи його дзеркальні склепіння, розумієш, що виходу немає. Ти вмієш плавати, бігати, літати, тільки це безглуздо. Все навколо, немов бездушне, неживе. Люди подібні маріонеткам ляльковода, навіть сонце і небо несправжнє. Ти кричиш, але тебе ніхто не чує, поспішаєш в Храм, але він теж під цим куполом ... Тоді здається ніби річка життя не тече своєю чергою, а завмерла, подібно мертвому озеру. Як можна зрозуміти який з світів реальний, а який - мара, страшний сон? 


Ми неодмінно повинні пам`ятати про своє Духовне походження. У Відсутність Душі - людина несправжня, нежива. Наша суть вічна, існує поза часом і простором. Душа може без плоті, але плоть без Душі ніщо. Значить Духовний Світ - справжнісінький! А задзеркалля - світ нереальний ... Але чи є рятівний шлях з нього і як його знайти? Душа - завжди має можливість знаходиться там, де хоче бути, і тоді ми мріємо, саме в ці моменти людина живе, незважаючи на те, що фактично мешкає в своєму задзеркаллі. Дуже часто, щось справді важливе - цілком реально для виконання, тільки ми або не розуміємо цього, або ж віддаємося тузі по примхи, яка не повинна втілиться, не будучи головним аспектом в нашій Долі. І тоді людина дійсно стоїть на одному місці. 


Коли у Вас, щось не виходить, уявіть, що Ви вода, точите свій камінь. А нагородою буде набуття бажаного, або усвідомлення того, що це є неважливе, не справжнє і не Ваше. І незабаром з`явиться нова мрія і вона обов`язково здійснитися! Кожному з нас, неодмінно має бути жити на Землі і краще пройти цей шлях в реальному світі, а не задзеркалля ... Пам`ятайте "Премудрого пічкура", з однойменного твору Салтикова-Щедріна? Він все життя провів під своїм куполом і навіть не намагався покинути його! Так пройшов його земний шлях ... 


Рішучість, сміливість, Духовне Світло, виведе нас з цього глухого кута! Купуйте квіти і подаруйте тієї, про яку завжди мріяли! Щастя - якщо вона прийме їх, даруючи надію, але не менша Благодать - якщо Ви усвідомлюєте, що це була марна мрія. Ось Ви вже покинули мертве озеро і повернулися у річку життя, де будуть нові, радісні надії! Не шкодуйте і не обертаючись викидайте непотрібні речі або роздавайте їх бідним, розлучайтеся з нелюбимими і чужими, тоді знайдете важливе і своє! Бо, немає в природі порожнечі. Усміхнений вокзал або аеропорт, неодмінний шлях з Вашого купола безвиході, особливо, якщо в пункті призначення, потайки від самого себе, ширяє і істинно живе Ваша Душа, а возз`єднавшись зі своїм земним втіленням, знайде головне. 


Але як же бути, якщо немає фізичної або матеріальної можливості ... рішучості здійснити подорож із задзеркалля? Не витрачати цей час даремно! Робота, освіта, самоосвіта, наука і творчість, спорт, краса, здоров`я, виховання дітей, благодійність, молитви і покаяння! І коли Господь подасть Вам рятівний міст - цей багаж буде немарно! 



Дуже добре, якщо у Вас є мрія, але сумно коли її немає. Згадайте себе, і надії неодмінно оживуть. 


Не просіть ні про що у Господа, Він бачить наші Душі і знає, чого вони істинно алчут, навіть якщо Ви не усвідомлюєте цього. Моліться про Божу Волю. А коли сумніваєтеся в правильності вчинків, або належної користі починань, візьміть Благословення у свого Духовного наставника (Священика). Тоді все корисне для Вас здійснитися, а пусте і зле, обійде стороною. 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 01.06.2017 09:12  Тетяна Белімова => © 

Дуже сподобалося порівняння з водою! Гарний твір!