11.05.2018 11:04
для всіх
242
    
  9 | 10  
 © Надія Крайнюк

Новина

Дорогі друзі! 

Хочу поділитися з вами приємною для мене новиною. У міському конкурсі (м. Чугуїв) посіла друге місце в номінації "Дорослі. Проза". 

*** 

Центральна бібліотека Чугуївскої ЦБС 

5 травня о 14:21 · 

Стали відомі імена переможців Чугуївського міського літературного конкурсу. 


Журі міського літературного конкурсу «Проба пера» і «Срібна пір’їна», який проходить в рамках фестивалю «Сиреневый май», визначило переможців серед 62 учасників конкурсів. Всього для участі було надіслано понад 100 творчих робіт. 

«Журі оцінило високий творчий потенціал учасників конкурсу. Досить складно було підвести підсумки і вибрати найдостойніші роботи в кожній з номінації. Більше 6 годин тривало підбиття підсумків і вибір переможців », - підкреслила Олена Іванівна Проценко, директор Чугуївської ЦБС. 

До складу професійного журі увійшли: Цибульнік О. В. - начальник відділу культури і туризму міського виконавчого комітету; Гноєвий Р. А. - директор Чугуївської радіокомпанії; Боднарюк Л. В. - член творчої асоціації літераторів «Слобожанщина»; Проценко О. І. - директор Чугуївської ЦБС; Воронова Є. О. - філолог, заступник директора з навчально-виховної роботи 

Переможці міського конкурсу «Срібна пір’їна» 2018 

Номінація «ДІТИ-ПОЕЗІЯ»: 

1 місце. Харченко Єгор за вірш «Чугуїв-літо» (Клугіно-Башкирівська школа, 4-Б клас) 

2 місце. - Злиднєв Ярослав (НВК №6) 

- Гончарова Анастасія (НВК №8) 

3 місце. - Білоблодский Ростислав (НВК №6) 

- Грушка Іван (Клугіна-Башкирівська школа 5-Б клас) 

- Бондаренко Аліна (Клугіна-Башкирівська школа 2-А клас) 


Переможці міського конкурсу «Срібна пір’їна» 2018 

Номінація «ДІТИ-ПРОЗА»: 

1 місце. Дмитрошенко Валерія за казку «Чарівний виноград» (Клугіно-Башкирівська школа 3-Б клас) 

2 місце. Мельник Богдан (ЗОШ №4, 7 клас) 

3 місце. Дьякова Анна (ЗОШ №4, 4-А клас) 


Переможці в номінації «Майстер слова» 

Гран-прі – Яковенко Ксенія за вірші «Чугуївському лісу» та «Не відчувая принадлежності» 

1 місце. Черкашина Анжеліка за вірш «Тобою придуманий каприз» 

2 місце. Олейник Інна 

3 місце. Вербовська Надія 

Переможці міського конкурсу «Проба пера» 

Номінація «ДОРОСЛІ-ПРОЗА» 

1 місце. Волкова Ірина за твір «Лелеки» (місто Дергачи) 

2 місце. - Крайнюк Надія 

- Тугусов Антон 

3 місце. Єлізарова Віра 

Спеціальний приз в номінації «МІНІ-П`ЄСА» 

Колотов Юрій за пьєсу «Про щастя, та небагато про сало…» 


Переможці міського конкурсу «Проба пера» 

Номінація «ДОРОСЛІ-ПОЕЗІЯ» 

1 місце. Воронін Артем 

2 місце. Пахомінкова Вікторія 

3 місце. Репеді Алла 


Урочиста церемонія нагородження переможців відбудеться 19 травня 2018 року в культурному центрі «Імідж». Крім того кращі роботи учасників конкурсу будуть опубліковані в спеціально виданому збірнику. 

Від щирого серця вітаємо переможців конкурсів! 



Смт Шевченкове, 11. 05. 2018

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 14.05.2018 09:02  Тетяна Белімова => © 

Щиро вітаю Вас, пані Надіє))) Творчих успіхів!

 13.05.2018 05:25  Тетяна Чорновіл => © 

Вітаю Вас з почесною відзнакою!!! Натхнення Вам і творчих успіхів і надалі!

 12.05.2018 17:23  Борис Костинський => © 

Прийми, Надя, мої привітання! Гарно, що, не зважаючи на усі українські негаразди, в регіонах ще жевріє якесь літературне життя.

 11.05.2018 15:08  Панін Олександр Мико... => © 

Вітаю з відзнакою, бажаю подальших творчих успіхів!

 11.05.2018 14:05  Каранда Галина => © 

{#} вітаю!) Назва конкурсу теж сподобалася))))

 11.05.2018 12:08  Наталія Старченко => © 

Щиро вітаю та бажаю подальших успіхів))))

 11.05.2018 12:04  Лора Вчерашнюк => © 

Найкращі побажання всім переможцям і особисто Вам, Надіє!!!!!!!

 11.05.2018 11:50  Ольга Моцебекер => © 

Вітаю, Надіє. Приємно, що поділилися інформацією і власне, що проводяться конкурси.