Ось чому в Білому домі з`явився Трамп і ось чому США дозволили Путіну забрати Крим
з рубрики / циклу «Цікаві відео»
Дуже багато вельми освічених людей категорично відкидають можливість існування так званої ТЕОРІЇ ЗМОВИ. Це відео дуже коротенько і зрозуміло показує, що в світовій політиці не буває нічого випадкового - основні політичні напрямки вирішуються не на виборах, а задовго до них, у тиші та комфорті СВІТОВОЇ ЗАКУЛІСИ.
Недолугі або такі, що вдають з себе наївних, українські діячи вже 5 років кидаються на гаретного Олександра Турчинова, котрий, мовляв, цілком свідомо "ЗДАВ" Путіну Крим. Панове, вщухніть! Турчинов у всій тій реально КОЛОСАЛЬНІЙ геополітичній комбінації був тотальною маріонеткою і нічого іншого, окрім покори, продемонструвати просто не міг!
Здача Криму Росії та прихід після того до керма США "несамовитого" Дональда Трампа - події пов`язані між собою. Це чудове відео доволі логічно виводить мотиви СВІТОВОЇ ЗАКУЛІСИ стосовно здійснення цих історичних подій - посилення військової могутності США та їхніх союзників по НАТО. Без появи у Америки та ЄС реального ворога-агресора, накачування військових м`язів колективного Заходу було б не можливе! Путін зробив саме те, задля чого його і привів у Кремль Генрі Кісинджер - Верховний Каменяр наймогутнішої у світі масонської ложі "Б`най Брит". Не вірите? Ну, це вже не мої проблеми! Я даю вам інформацію, а ви можете її відкидати або ігнорувати. ;-)
В тему Кісинджера та Путіна: https://www.youtube.com/watch?v=mWYZZpWdm5k