30.09.2023 01:53
18+
153
    
  2 | 2  
 © Борис Костинський

Думай-те, українці! Думай-те!

PlayДумай-те, українці! Думай-те!

з рубрики / циклу «Цікаві відео»

Поява Володимира Зеленського на українському політичному олімпі була такою стрімкою і, на перший погляд, несподіваною, що, здається, нічого подібного не було ніде у світі за усю його багатотисячелітню історію.

Дійсно, панове, - усюди, аби дістатися до найвищого політичного рівня, потрібно йти довгим та тяжким шляхом, долаючи численні перешкоди та піднімаючись з однієї східці на іншу. Але не так сталося з паном Зеленським. Людина, котра ніколи не була ніким, окрім, як актором-коміком, буквально за лічені місяці стала лідером великої європейської країни, де про нього ніхто і ніколи не чув, як про такого, котрий хоча б десь та колись засвідчив свій український патріотизм. Але! Це сталося, панове!

Особисто я, вже на самих перших політичних кроках пана Володимира, почав розуміти, що в його випадку усе є вкрай підозрілим. Особливо, якщо знати, що за спиною верткого єврейчика, котрий одного разу прогримів на геть усю планету своїм порівнянням країни, на найвищу керівну посаду котрої він націлився, з ВАЛЮТНОЮ ПОВІЄЮ, стояв провідний член ХАБАДу - Ігор "Бєня" Коломойський.

Отже! Те вже усе в минулому. Українство обрало ОТАКУ персону на свого керманича, дозволило йому підготувати Україну до її фактичного знищення, як держави і тепер, майже не нарікаючи ні на що, тупо проливає ріки крові у двобої з путінською Московією, або никається по чужинах у пошуках затишку та порятунку. Україна, яку ми знали до появи цього добродія на посаді - ВДУМАЙТЕСЯ! - Верховного Головнокомандувача, більше не існує і, давайте будемо максимально щирими, ніколи вже не існуватиме!

Панове, матеріал, котрий я знайшов на Ют`юбі і виклав тут, потребує вашої прискіпливої уваги! Сам я переглянув цей ролик вже п`ять разів. Тут є над чим замислитися, панове! То ж, думай-те, українці! Добряче думай-те!


                                                   29.09.23р.

                                   

                                



                                         


 >

Борис Костинський цікавиться

  • Борис КостинськийМожете залишити хоча б два слова чи лайк?
  • Задонатити
  • Добровільну фінансову допомогу на розвиток проекту у вигляді довільної суми коштів, яка Вас не обтяжує, можна швидко надіслати за вказаним під кнопкою "Задонатити" посиланням

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 09.11.2023 12:10  © ... 

Зараз в світових та українських ЗМІ говорять про бажання Єрмака, котрий фактично розрулює в Україні геть усі питання, відправити у відставку Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Це пов`язано з тим, що рейтинг довіри до цього генерала серед українського виборця суттєво вищий за рейтинг Зеленського. Ясна річ, що Залужний - не святий і закинути йому можна доволі багато, але українці йому довіряють і, що найголовніше, судячи з того, що медійний рупор клану Ротшильдів - часопис The Economist постійно надає Залужному свої сторінки, генералу довіряє і Світова Закуліса, без котрої отримати посаду очільника України - ніяк.

Остання подія з вбивством друга Залужного додає всіляких чуток, стосовно причетності до цього недругів Головнокомандувача ЗСУ. Вкрай підозрілим в цій справі є той факт, що, повністю залежний від Єрмака, голова Нацполіції буквально в той самий день, коли ця сумна подія сталася, зробив заяву, що майор Частяков у стані сп`яніння бавився з, подарованими йому на день народження, німецькими гранатами... Коротше кажучи, щось воно в ОП вариться явно не те... Знаючи менталітет українців, в голові починає крутитися слово "МАЙДАН"...

Video YouTube