19.11.2019 11:26
для всіх
702
    
  - | -  
 © Поліанна М

Зимовий день

Зимовий день

Зима завжди асоціюється зі святом. Один тільки сніг скільки викликає радості у хлопців та дівчат. А пахуча ялинка, що поселяється в будинку, на найкрасивішому і найвиднішому місці, вона нагадує про апельсини, подарунки, салют. Але ще краще, коли посеред навчального року починаються канікули.

Зимові канікули – це справжнє диво, тому що на дворі стоїть мороз, льодом і снігом викладені візерунки, а вдома все дихає затишком. Але навіть тепло не утримує хлопців і дівчат в кімнаті, вони усі рвуться на вулицю. Адже стільки справ потрібно зробити, стільки є цікавих ігор.

Зимовий день завжди починається з особливого аромату кави, який тільки в цю пору під дією морозу та сонця повністю розкриває свої прекрасні нотки. Саме вони пробуджують всіх домочадців і кличуть до звершень та подвигів. Не дарма класики літератури, уражені красою зими, створили стільки чудових віршів про цю пору.

На вулиці свіжість, яка витає в повітрі, трохи холодить щоки і пощипує ніс. Як приємно повертатися зі школи додому. Хочеться швидко зробити всі домашні завдання, щоб розпочати гру. Знову невідома сила тягне на вулицю гуляти. Сніжки, санки, каток – ось що магнітом притягує дітей. Як хочеться запам`ятати ці щасливі дні.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!