23.03.2020 11:50
для всіх
110
    
  - | -  
 © Вікторія Івченко

"Панове..." Публіцистично-поетичний Глас Народу

«Панове...» Публіцистично-поетичний Глас Народу

Панове... Ваші кінцеві плани - заразити ПЛАНЕТУ - і "зачистити" її?? Ви - божевільні. ВИ намагаєтеся КОронувати світ - КОРОНОЮ ВІД АНТИХРИСТА. Вчора, переглядаючи науковий фільм "ПАНДЕМІЯ СТРАХУ" росіянки Галини Царьової, почула про незаперечні ДОКАЗИ існування ВАШИХ страхітливих ПЛАНІВ.

 

...А мова про то, що в 1918 році "грип іспанка", який забрав мільйони життів, був створений ШТУЧНО. За допомогою штаммів інших вірусів, "сконструйованих" вченими-злочинцями. Налякане "населення" навіть в и м а г а л о щеплень, які робилися безконтрольно, направо і наліво. Лікарями-злочинцями. Тому хворіли і помирали - у першу чергу - ті, кому робили ці щеплення!

 

Новітні факти шокують не менше. Т. зв. СВИНЯЧИЙ ГРИП (до нього - ПТАШИНИЙ). Вакцина від нього містить токсичні речовини і біологічні матеріали НЕЗРОЗУМІЛОГО ПОХОДЖЕННЯ. Люди, яким робили такі щеплення, захворіли - у першу чергу, багато з них стали інвалідами. Неймовірно поширюється аутизм серед дітей молодшого віку. ПАНДЕМІЄЮ СТРАХУ називають це явище ЛИЦАРІ від науки, мистецтва, літератури. А також - медицини! Є чимало прикладів того, як сучасні Медики віддавали свої життя у боротьбі за життя хворих на КОРОНУ пацієнтів. Чимало фахівців своєї справи, справжніх Громадян, говорять ПРАВДУ: аби замаскувати свої страхітлині наміри, в о н и готові іти на все. Для н и х половина людства - то лише баласт, який не варто годувати і лікувати?? Але ж ідуть із життя - разом зі старими й немічними - молоді, у розквіті сил!!!

 

ЕХ, ПАНОВЕ... Усі ми НЕДАРЕМНО, коли народжувалися на цій планеті, к у п и л и    к в и т о к   у   п е р ш о м у р я д у - аби подивитися сьогоденну в и с т а в у. Величезна кількість глядачів уже прозріла. Вони почули, як маленький хлопчик першим гукнув - на увесь світ: "А КОРОЛЬ - ГОЛИЙ!" Пора сміятися?.. МИ - ПЛАЧЕМО.

 

Але добре сміється той, хто сміється останнім!

 

***

Злотом бризне смужка сонця,

Хмари - брилами - з-за краю...

В тій красі СЕБЕ шукаю,

Шлях земний - у тім віконці.

Між СВІТАМИ - то щілина,

ОДКРОВЕННЯ - поміж тіней...

Тож іди у світ Правдивий,

Мудрість там - негаласлива.

 

Де олжа, там при параді

КОРОЛІ, що нам не раді...

Нищать підданих, гендлюють,

Та потуги їхні - всує!

Зле пророцтво кане в Лєту -

 

ПРИЗОВЕТ ВАС БОГ К ОТВЕТУ.

ЗА КРОВАВЫЕ ДЕЛА...

БУДЕТ ЖАРКО, ГОСПОДА.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!