24.11.2022 23:17
18+
95
    
  - | -  
 © Борис Костинський

Колишній резидент ГРУ МО СРСР в Китаї - про реальну причину російсько-української війни

PlayКолишній резидент ГРУ МО СРСР в Китаї - про реальну причину російсько-української війни

з рубрики / циклу «Цікаві відео»

Андрія Дев`ятова я дивлюся вже не один рік. Він - особистість дуже яскрава, хоч і значиться у фриках. Оцінки світових подій від Андрія Дев`ятова, як на мене, дуже схожі на правду. Андрій ділить світ на три основні групи впливу: "СИНІХ" - лібералів західного штибу та масонерію, "ЧОРНИХ" - Ватикан та його спецслужби, і "ЧЕРВОНИХ" - Китай та євразійців. Саме у протистоянні цих сил Дев`ятов бачить головне значення всього, що відбувається зараз на Землі. Судження Андрія Дев`ятова часом виглядають маренням, але це - тільки для тих, хто звик дивитися зомбоящик і беззастережно вірити всьому, що звідти ллється.

Дуже раджу людям, які схильні знаходити відповіді на складні питання, шляхом зіставлення різних точок зору та фактів, дослухатися до небополітика Андрія Дев`ятова! Дурніше від цього ви точно не станете. {#}


Інформація на тему слів Дев`ятова:



 Кісінджер передбачив Ізраїлю швидке зникнення


27.09.2012

"За десять років Ізраїль зникне з карти світу", - такий прогноз належить колишньому держсекретарю США Генрі Кісінджеру. Як повідомляє видання The New-York Post, Кісінджер зробив цей прогноз у приватній розмові, а не під час будь-якого офіційного виступу. Водночас жодного спростування з оточення Кісінджера не надходило.


Генрі Кісінджер обіймав посаду радника з національної безпеки та державного секретаря США в адміністраціях Ніксона та Форда. Став відомий завдяки своїй "човниковій дипломатії" на Близькому Сході, а також знаменитому висловлюванню, згідно з яким "Ізраїль не має зовнішньої політики, а є лише внутрішня".




Слід так само знати і про те, що цей старий, що страждає на ожиріння, - Верховний Каменяр найвпливовішої та найтаємничішої масонської ложі у світі - Б`най Б`рит ("Сини Заповіту")...


Борис Костинський интересуется

  • Борис КостинськийМожете оставить хотя бы пару слов о прочитанном?
  • Задонатити
  • Добровільну фінансову допомогу на розвиток проекту у вигляді довільної суми коштів, яка Вас не обтяжує, можна швидко надіслати за вказаним під кнопкою "Задонатити" посиланням

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!