01.10.2014 10:44
для всіх
1581
    
  9 | 10  
 © Суворий

Поетичний конкурс «Українському воякові»

Другий авторський конкурс за ініціативи автора проекту

Літературне інтернет-видання «Проба Пера» запрошує взяти участь в поетичному патріотичному конкурсі «Українському воякові». Даний конкурс є другим авторським конкурсом, що проводитиметься цього разу за ініціативи одного з наших авторів Тетяни Белімової. Нагадаємо, що перший відбувся завдяки Роману Бойчуку.

До участі у конкурсі приймаються поетичні твори, які раніше не оприлюднювалися у будь-якій спосіб, і які несуть у собі патріотичний і консолідуючий посил. Це можуть бути різні за жанром і змістом вірші, але такі, які демонструють любов до України, вселяють у читачів і слухачів віру у її світле, безхмарне майбутнє. Поезії, подані на конкурс, не можуть містити закликів до насильства, братоборства і розпалювання міжетнічних та інших конфліктів. Це мають бути оптимістичні твори, які б у наш нелегкий час стали своєрідною живильною підтримкою і підпорою для всіх тих, хто зараз захищає нашу Батьківщину від загарбників. Редакція радить авторам звернути увагу на жанри, які давно відомі українській поезії і в наш час набувають нової актуальності й популярності. Це військові марші і пісні для стройового маршу, героїчні та історичні пісні, думи, балади.


Основні вимоги до конкурсантів:

- твір повинен відповідати назві поетичного конкурсу «Українському воякові»

- мова українська

- поезії, подані на конкурс, мають бути опубліковані вперше та не переопубліковуватись автором на інших сайтах до завершення конкурсу

- конкурсні твори мають відповідати всім загальним правилам публікування на сайті «Проба Пера»


УВАГА! Автор особисто публікує поезію, зареєструвавшись на сайті. Для того, щоб подати твір на конкурс, необхідно в формі Редагування публікації в блоці "Конкурси" відмітити пункт "Українському воякові".


Конкурс триватиме від 1 жовтня до 1 листопада 2014 р. Результати будуть оголошені до 10 листопада 2014 року.

За згодою з ініціатором конкурсу переможців буде два. Першого визначить безпосередньо Тетяна Белімова і в якості призу переможець отримає історичний роман "Вільний світ" з автографом автора.

Вільний світ Тетяна Белімова

"Вільний світ" Тетяна Белімова

Редакція проекту визначить другий найкращий поетичний твір і автор від нас отримає книгу «Історія козацтва» Гуржий О. І., Чухліб Т. В..

Історія козацтва Гуржий О. І., Чухліб Т. В.

"Історія козацтва" Гуржий О. І., Чухліб Т. В.

Редакція «Проби Пера» сприятиме тому, аби найкращі поетичні тексти були передані воїнам АТО. Також твори, які перемогли у конкурсі, буде надіслано композиторам, бардам і виконавцям авторської пісні із пропозицією покласти на музику (Ю.Шутенко, Т.Доміловська, О.Артеменко, В.Купрієнко, Леся Рой).

За результатами спробуємо підготувати колективний Веббук з відповідною назвою. Бажаємо успіху.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 13.11.2014 13:35  © ... => Сашко Новік Закріплений коментар

Редакція теж визначилась з спільним рішенням по переможцю нашого конкурсу "Українському воякові"... Ним став Олександр Новіков за два чудових вірші:

Вдячні усім авторам, хто відгукнувся на запрошення взяти участь, і особливо Тетяні Белімовій за чудову ідею...

 09.11.2014 21:52  Тетяна Белімова Закріплений коментар

Друзі! Ось і прийшов час підсумків)) Зізнаюся чесно, що було дуже і дуже важко вибрати серед Ваших робіт якусь одну, тому що всі твори заслуговують на відзнаку. Всі роботи, надіслані на конкурс були щирі, написані від чистого серця і з найкращими побажаннями нашим українським хлопцям - захисникам Батьківщини)) 

Думаю, зайвим буде називати всіх поіменно - всіх тих, чиї поезії зачепили і лишили по собі слід, бо всі вони буле написані не просто для пташечки і не з метою отримати приз. Відчуваю це! Всі поезії нашого конкурсу (без винятку) будуть надіслані організаторам Всеукраїнського конкурсу "Озброєні музою" - зрозуміло, що за Вашої згоди (незгодних прошу повідомити в коментарі до власної поезії, або в будь-який інакший спосіб про відмову).

Хотілося б врешті перейти до урочистої частини нашого конкурсу, тобто, до оголошення переможця поетичного конкурсу "Українському воякові" за версією ТЕТЯНИ БЕЛІМОВОЇ. З приємністю називаю цього автора - це поезія "БАГРЯНЕ НЕБО" чудової поетеси ОЛЕНКИ ЗЕЛЕНОЇ 

http://probapera.org/publication/13/26002/bahryane-nebo.html 

ЩИРО ВІТАЮ ПЕРЕМОЖИЦЮ! БАЖАЮ ЇЙ І ВСІМ НАШИМ ЛЮБИМ ПОЕТАМ ЩЕ БАГАТО-БАГАТО ПЕРЕМОГ У ПОЕТИЧНИХ КОНКУРСАХ І ПОЗА НИМИ!

{#}

 27.11.2014 12:19  Світлана Рачинська => Сашко Новік 

Саш, Вітаю тебе!!! Ти справді найдостойніший!!!! (і це без лестощів))) . Твої вірші наділенні ясністю думки і свіжістю слова! Вони звучать по-твоєму! По-новому!!! Тому щиро вітаю тебе ще раз і ще багато-багато раз, наш талановитий Кіборгу слова)) Радію стократ!!!! Віват!!! Віват!! Віват!!!

 13.11.2014 22:08  Тетяна Белімова => Сашко Новік 

САШ! ВІТАЮ! ХАЙ НЕ В ОСТАННЄ! І НЕ ЛИШЕ В ПОЕЗІЇ))

{#}

 13.11.2014 13:49  Сашко Новік 

це взагалі фініш. Я зовсім не очікував. Дякую усім.

 10.11.2014 21:57  Ганна Коназюк => Олена Вишневська 

{#} Оленочко!!! Щиро вітаю з перемогою!!!

Бажаю подальшої наснаги в творчості! Сімейного затишку і благополуччя! Радості, мирного неба! Нехай натхненні музи не втомлюються до тебе прилітати на філіжаночку кави!!!)))

 09.11.2014 21:58  Тетяна Белімова => Олена Вишневська 

Video YouTube

 03.10.2014 06:51  Бойчук Роман => © 

Чудово! Кількість творів від одного автора - необмежена?)

 02.10.2014 23:17  Олег Буць => © 

Питання: чи можна направити для участі в конкурсі тексти пісень, вже опублікованих на "Пробі Пера"?