26.01.2017 01:25
для всіх
319
    
  1 | 2  
 © Савко Назар

Обеліски

Обеліски

У світі збережено 30ть справжніх єгипетських обелісків.З них тільки сім залишається в Єгипті.13ть найсправжніших знаходяться в Римі, 14тий захоронений в церкві San Luigi dei Francesi (всього по місту приблизно 24шт).Найбільший 30ти метровий на центральній площі Ватикану.На нього за вказівкою папи Sisto 5ого встановили хрест, щоб хоч якось приховати справжній зміст цього «язичницького» архітектурного символу в самому центрі християнської столиці.Другі справжні обеліски знаходяться у Парижі, Лондоні, Стамбулі, Флоренції, Урбіно, Катанії, Арлсі, Цезарії, 

Уїмборні, Н’ю Йорку.По всьому світу їх сила-силенна.На площах та у визначних місцях кожне велике європейське місто (і не тільки)може похизуватися цими «сонячними пальчиками».

Обеліск – символ єгипетського бога Осіріса, точніше його фалоса…яким він створив цей світ(людство).

Зірка Сіріус – найяскравіша на небосхилі.Саме вона вказала шлях волхвам(царям)до народженого Ісусика.Звідти родом наш О_сіріс.

А тепер увага: він відомий також як Амон (РА), Амен, Амінь…З ним ми закінчуємо наші молитви?

Омен, мАмон, мОмона-о, як ми боїмося цих слів…J

Сонцесяйний, світлоносний, променистий (lucius) - Luciferis

Той, хто приніс людям світло, вогонь, просвіту(проф. освіту) – чоловіколюбний Прометей, 

за що і постраждав(був розп’ятий на скелі з видзьобаною печінкою).Ісус (сина Осіріса звали Хорус)також був розп’ятий на хресті, проштрикнутий( з правого боку) списом римського центуріона Гая Кассія(Лонгіна) і вознісся на небо до ВсеВишнього батька(в індійських ведах Осіріса прославляють як бога Вішну)…

…древній Вавилон теж був дзеркальним відображенням Єгипту.Ті ж боги, але інші назви.Колись люди розмовляли однією мовою – ото було життя, абсолютне порозуміння і розвиток.От і вирішили свому найліпшішому богові присвятити(побудувати) найбільший витвір інженерної думки – перший мега хмарочос.Вавилонська вежа, яка б мала стати оріентиром для Осіріса, повернення якого на землю чекали з великим нетерпінням.Але…

Хмарочос привабив інших богів, не таких лояльних до людства.Що далі відбулося, самі знаєте(розбомбили вежу, забризкали все психотропними засобами, які стерли навіть мовну пам’ять)…

Та пам’ять має здатність повертатися…

Ок.Вертаємося до обелісків.До речі жест «Ок» це три шістки накладені одна на одну.Такий собі сатанинський окейчик.:)Отож ми підійшли до ще одного з імен Осіріса - Satan(r)A.

Найбільше його не люблять мусульмани.

Біля Мекки(священне місто ісламу) стоїть обеліск в кам’яній чаші.Перед походом до міста, прочани мають кинути послідовно 7 камінців в обеліск.Називають вони його «Джамра аль Акаба».Тим самим вони побивають ДияВола зі словами:”приниження ШайтАну та для вдоволення АллАха”.

Тож кому ми поклоняємося???

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 20.05.2017 01:18  роман-мтт => © 

Все правда! До останнього слова. Язичництво пре з усіх шпарин наскоро скроєних за останні дві тисячі років релігій. Органічно воно злилося лише з релігіями Індії, Китаю і країн Південно-східної Азії, в віруваннях яких лишився пантеон з багатьох богів.
Тай християнство з сотнями своїх святих не відстає: не дивлячись на наявність головного бога, сонм пророків, святих і іншої публіки, так чи інакше відповідальної чи то за риболовлю, чи то за врожай, чи успіх поїздки чи лікування - і там присутній. Не вірять люди, що один бог може справлятися з усім (окрім протестантів, звісно :), тай ті час від часу сумніваються, чи варто було відмовлятися від них).
Дякую за статтю!

 01.02.2017 08:59  Каллистрат => © 

"Народ скаже як зав"яже"
Когда в Киеве на площади Победы установили обелиск с золотой звездой на острие все посмотрели на него и с удовольствием сказали:
"МЕЧТА ИМПОТЕНТА!"
Заметка информативная. Спасибо!
Полагаю, что когда Илон Маск закончит возиться со своей "Теслой", так он точно захочет полететь На Сириус. А фиг ли нам!)))

 01.02.2017 08:35  Сліпокоєнко Роман => © 

Генеза світових релігій набагато складніша ніж описано у Вас. Обеліски втратили своє значення відразу, як їх перевезли. Речі мають здатність змінювати символічні функцію. Так це стосується і мови. І я вас розчарую у Дворіччі Тигру і Єфрату цивілізація зародилася раніше, але це не говорить про те, що одні копіювали віру інших. Релігійні культи землеробського населення мають тільки різні назви Богів.